Nesraaaaaaaaaaaaamnost!!!! ![]()

Slivove rožice
Nesraaaaaaaaaaaaamnost!!!! ![]()
Pri nas danes kovečerja: marelični cmoki, nesramno dobri!
BalenkaHvala
x
![]()

danes najljubša hrana ![]()
@jade: mejačka se nerodno izrazila, saj ni nobenega recepta, povedal sem, da zmeraj delam skupaj filane paprike in buče, čisto enako in jih skuham skupaj v istem piskru.
@melcii ( matr, zakaj rabiš tista dva i ): S najljubšo hrano bi se lahko tudi strinjal ( seveda vino je samoumevno ) edino glede količine: za eno manjšo punčko bi to morda bilo dovolj.
Jaz sem pa danes hodil mim vaškeg ribnika, ko so ravno izvlekli mrežo. Naprej so verske zadeve, saj menda že veste, da meni vera prepoveduje, da bi odšel, ne da bi kupil ( v peklu se pa tudi ne bi rad cvrl, tam bi našel vse kamerate s tega sveta, a rad bi mal spremenil družbo, edino nisem ziher, kje bi japajo srečal......... matr, bom se mogel mal pozanimat........... matr, pa kam me je zaneslo, kakorkoli obrnem pristanem pri razvratu ).
A, ja: po opravkih sem mogel na štajersko, na pol poti med ptujem in mariborom ( e *ebiga, oni perfekcionisti hočejo, da se pišejo velike črke, češ možgani jim tolk laufajo, da jih majhne črke zmedejo, pa naj jim bo, torej: ) med Ptujem in Mariborom, pa sem mislil tam nekako priti do kosila. Pol se spomnem, da je mamamia v enem ....stanu ( menda Kazah ) in da tam ne bo nič od kosila, pol se odločim, da si ogledam škodo od neurja v znanih toplicah, pa se mimgrede oglasim pri znani kulinaričarki, veš, da bo ponudila kosilo...............po sem zvonil, ropotal, klical...... pa noben se ni oglasil. A ja, glede škode od neurja: na enem listu ene sončnice sem opazil za prst veliko luknjo od toče, in menda bo to vsa škoda ( še čakajo popisovalca z vlade ).
Ko je vse padlo v vodo, kaj pa čem, spražim ribe, kajla kruha in flaša vina ( a sem pravil tisto o dobrem kosilu in mački, a da nisem, bom mogel enkrat ob priliki povedat ). Torej:
Matr, pa tudi nalaganje slik ( in tudi preimenovanje ) dela, kot so povedali, ampak daleč od tega, da bi bilo enostavno
![]()
Matr, pa spet ste me neki zmedli, da grem stran od teme, še dobro, da mi kak razvrat ne pride na misel.
Torej, tudi olive nisem pozabil, in vse je tako kot mora bit, saj veste: urejenost vesolja...................
Rezultati vsekako bodo, ne nazadnje, da pojem tolk zelenih oliv, ki jih drugače niti ne obrajtam posebej, je tudi ena žrtev, ki mora dat rezultat.
ežojDanes: polnjene bučke, pečen krompir ter solata iz paradižnika in paprike
Danes: juha...

ponedeljek: goveji zrezki v zelenjavni omaki, riž, mešana solata
torek: bučkini polpeti, za moški del ocvrti sv. zrezki, kumarična solata z jogurtom
sreda: jajčni štruklji, zelena solata
JulijaMI smo navalili na gazpacho kar namesto solate. Je bil v ponedeljek in torek, danes pa sveže narejen za danes in jutri.
Sicer je bila v ponedeljek pasta karbonara, včeraj kuskus po
-kino, danes in jutri pa piščančji ragu z gobami. Je mal več dela, končni izdelek pa tako dober, da bi ga lahko skuhala za cel teden pa se ne bi nič pritoževal. No, se itak ne pritožuje. Danes bodo zraven domači široki rezanci, narejeni v petih minutah. In to s kuhanjem vred. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(XOXO)
Včeraj so bile tople kumare (ker je zunaj tako hladno
)
Danes pa mešana solata s popečenim puranom
RoncolinoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slivove rožice

Nacho čips gostija