Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

PETEK:

Đuveč s perutnino in vratovino, kumarice z jogurtom, zelena solata; bučnica, skutno-borovničev štrudl; lubenica:

Pozdravček!

danes: buckin cips s tatzikijem, mascarponejeva torta z jagodami. Pozneje smo vabljeni na prigrizek h kolegom. ivaa_fom_kitchen

Iz današnje čudovite ponudbe bi si izbrala bučke od severnega medvedka, čudovite, od Jane zelenjavne zrezke, od Ežoja zeleno olivo, od Dragičke kumare z jogurtom in borovničev štrudel. Več pa ne spravim vase.

naor

Ok Naor, kaj pa buče o Polarnega ? Pa kak špricer od Ežoja ? Pa štrudelj od Dragičke ? Matr, dons pa imate ideje, a la vam vera ! Ili, svaka vam čast !!

Jaz pa sem še vedno brez mren, ta moj ribič je en luzer ali pa se začepi v bifeju in sploh ne vrže trnka....kdo bi vedel. Tako sa grem zdej pohat enga kunca od Pivke pa bo , kar bo.

lp

hedonist

Včeraj sva reciklirala: Ratatouille od predvčerajšnjim in mini košček piščeta.

Danes: Sushi v Muri.

Če se že greste: Jaz bi od Dragičke oba zavitka: Bučkinega in borovničevega.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 08. 2011 18:30

Jaz bi od Dragičke bučkinega brez bučk...

jade

Ja, jade. To je bolj v stilu moje hčerke: "mami, zakaj zmer daš fižol v pasulj"

MM

Pozno kosilo....prej je bilo prevroče in smo se raje namakali ;)

Bojanca

Reciklaža včerajšnje večerje:

Balenka, a veš, da bi bile zanimive slikce, kako navalijo, ne bi nihče dvomil v okus

Aja, od danes, hm....z jedilnim priborom bi romala od prvega do zadnjega krožnika, vsacga po mal

lp

mzm

No, če me že vprašate, jaz bi prinesel  bojanci vino ( oprosti melcii, danes mi ribe neki ne teknejo ), pa dragička  naj prinese tisti štrudl pa naredimo fešto.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti