PETEK:
Đuveč s perutnino in vratovino, kumarice z jogurtom, zelena solata; bučnica, skutno-borovničev štrudl; lubenica:

Pozdravček!
PETEK:
Đuveč s perutnino in vratovino, kumarice z jogurtom, zelena solata; bučnica, skutno-borovničev štrudl; lubenica:

Pozdravček!
Iz današnje čudovite ponudbe bi si izbrala bučke od severnega medvedka, čudovite, od Jane zelenjavne zrezke, od Ežoja zeleno olivo, od Dragičke kumare z jogurtom in borovničev štrudel. Več pa ne spravim vase.![]()
![]()
![]()
![]()
naor
Ok Naor, kaj pa buče o Polarnega ? Pa kak špricer od Ežoja ? Pa štrudelj od Dragičke ? Matr, dons pa imate ideje, a la vam vera ! Ili, svaka vam čast !!
Jaz pa sem še vedno brez mren, ta moj ribič je en luzer ali pa se začepi v bifeju in sploh ne vrže trnka....kdo bi vedel. Tako sa grem zdej pohat enga kunca od Pivke pa bo , kar bo.
lp
hedonistVčeraj sva reciklirala: Ratatouille od predvčerajšnjim in mini košček piščeta.
Danes: Sushi v Muri. ![]()
Če se že greste: Jaz bi od Dragičke oba zavitka: Bučkinega in borovničevega. ![]()
Vanja
Jaz bi od Dragičke bučkinega brez bučk... ![]()
Ja, jade. To je bolj v stilu moje hčerke: "mami, zakaj zmer daš fižol v pasulj" ![]()
![]()
![]()
Pozno kosilo....prej je bilo prevroče in smo se raje namakali ;)

Reciklaža včerajšnje večerje:
Balenka, a veš, da bi bile zanimive slikce, kako navalijo, ne bi nihče dvomil v okus ![]()
Aja, od danes, hm....z jedilnim priborom bi romala od prvega do zadnjega krožnika, vsacga po mal ![]()
![]()
lp
mzmNo, če me že vprašate, jaz bi prinesel bojanci vino ( oprosti melcii, danes mi ribe neki ne teknejo ), pa dragička naj prinese tisti štrudl pa naredimo fešto.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rogljič Croque Madame

Bučni pire iz rumene buče