jade, kaj naju dražiš: Jernej študira, kateri modul bi bil najboljši za upload, jaz ikonce rišem, ti pa....da je vseskup prekomplicirano ![]()
Daj najprej slikco v kozarček(shrambo) in odtod ven prilepi v svoj post.
Bojan Administratorjade, kaj naju dražiš: Jernej študira, kateri modul bi bil najboljši za upload, jaz ikonce rišem, ti pa....da je vseskup prekomplicirano ![]()
Bojan AdministratorJAz se tud strinjam, da je limanje slik dosti bolj komplicirano, kot je bilo. Sorry. ![]()
Danes: pecen slanik, rizota po moje, solata.
"Korenček", da bodo zdržali jedilnik v prihodnje
: telečja pečenka in krompir, pečeno v ponvah, zadnji svež grah
skleda hrustljave, zelene solate in nektarine, bele
lp
p.s.: meni je zdaj lažje slikce pošiljat, pa še urejam jih lahko.
mzmsobota: ocvrt piščančji file in jajčevci po dunajsko, pečen krompir iz pečice, paradižnik in pečena paprika v solati
nedelja: goveja juha z rezanci, svinjska pečenka, dušen riž z gobami, mešana solata
Julija| Bojan je napisal/a: |
jade, kaj naju dražiš: Jernej študira, kateri modul bi bil najboljši za upload, jaz ikonce rišem, ti pa....da je vseskup prekomplicirano
|
Ma jaz sem ti ena kmečka gospodinja, ki nima pojma kaj sploh je to modul.
Sem rabila 14 dni, da sem sploh najdla kje je shramba, pa pol še ene par dni, da mi je ponesreči uspelo ene 2 slikici not spravit, in celo prilimat na forum, samo tudi pod razno ne vem kako, jaz sem kar nekaj tapkala pa je ratalo. Prej je bilo pa res bolj enostavno.
Kaj čem če sem totalno neračunalniški tip.
Danes: Kot je sedaj v tem času velkrat na jedilniku krompir in stročji fižol s kislo smetano in kumarična solata (za tiste, ki jih jemo, eni pravijo, da je to hrana za
in
).
Jernej in Bojan, če kaj šteje, tudi jaz mislim, da je ta sistem s slikami prekompliciran. OK, morda nisem vsega preštudiral vendar tega tudi nočem, rad bi enostaven sistem, ki se ravno tako ( enostavno ) uporablja. Tam je en kup stvari, k nimam pojma za kaj gre ( zgodovina, priljubljene, mapa, osveži ). Še največji je problem, če uporabljaš več fotoaparatov. Slike so označene ene s cimg pa številka, ene img pa številka ene dscf številka in so razmetane, pol moram zapisat številko in sliko iskat.......... A se res ne da naredit čisto enostavno?
Danes so kuhali( pražili ) drugi:
Z olivami ni bilo nič.
![]()
![]()
![]()
![]()
Jaz pa ne razumem v čem je težava
Žal sem to temo opazil danes in to ni prava tema za take debate.
Kaj je bolj zapleteno kot je bilo? Nova shramba je precej bolj preprosta, pa še slike lahko preimenuješ ko jih nalagaš in po več hkrati jih lahko vržeš v shrambo, pa jih naloži. Prej je bilo res zapleteno s staro shrambo. Zakaj pa slik ne preimenuješ, ko jih imaš pri sebi na disku, zakaj naložiš IMG pa ne vem kaj? Saj potem tudi doma na disku nič ne najdeš? Zato so pa male sličice zraven (thumbsi) ki ti pomagajo...
Kaj je bilo prej bolj enostavno? Saj nismo nič vzeli? Razen opcije, da limate slike iz shrani.si in podobnih servisov, ker imamo zdaj lastno shrambo. Ker potem tak servis crkne, kot se je že zgodilo in ne le da ostanemo brez fotk v temah, ampak se še naša stran ne naloži do konca včasih.
Točno mi povejte, kaj je bilo bolj preprosto?! Meni se zdi, da kar uspešno lepite v to temo svoje umetnine
V petek se je bilo treba zateči k planu B: Prideva do Mure in ta je totalno poplavljena.
Greva čez cesto v bistro: Kapesante za moža in zame palačinke, za katere moji bližnji vedo, da jih ne jem. Ko pride natakar, da odnese moj prazni krožnik, mu povem, da če bi bila doma, bi krožnik polizala. Dragi se muza, kaj pa drugega. 3 male palačinke so plavale v božanski in precej lahki kremni omaki z dimljeno šunko in repki kozic. Predjed pol ducata svežih ostrig za oba in zame še hišni koktajl z rožno vodo. Wenn schonn, denn schonn. Dragi je bil spet DD.![]()
![]()
![]()
Danes: Poizkus palačink prejšnjega dneva. OK, a potrebno izboljšave. Spet gazpacho namesto solate.
blanco in H2O. Desert:

Vanja
Vanja kaj pa je to za en sadež?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Odlično hitro kosilo

Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako