Poobedek - jogurtova rolada s češnjama:

Pozdravček!
Poobedek - jogurtova rolada s češnjama:

Pozdravček!
četrtek: njami bučke s sirom, zelena solata
petek: nama bodo v Zg. kaj skuhali ![]()
![]()
| xxs je napisal/a: |
Če bi bilo po moje bi se itak kar po vrtu pasla... Tako je pa moj bolj suh, pa moram kdaj tudi skuhat kaj :)
|
xxs, meni pomaga. je skoraj kot bi sebe brala..
www.mojalbum.com/naredilaanaVčeraj: ričet, šmorn
Danes:
, pečene perutke, poletne bučke (http://www.kulinarika.net/recepti/11526/zelenjavne-jedi), solata
Poskus prevzgoje št. 2 (samo za en mišji še fali, pa bo končana)
pečene polnjene paprike (jajčevec, paradižnik, ječmenova kaša, sveže dišavnice, "ščep" mesa)
olive sem z lahkoto vkomponirala
xxs, a to je dietno kosilo ![]()
![]()
bemtiš, tista baklava si zasluži 5 za umetniški vtis!
Balenka, pa če bi kdaj kaj poslikala, a? ![]()
lp
mzmS tem je en velik problem. Moji navalijo na krožnike oz. na tisto, kar je gor. ![]()
, pol si lahko predstavljaš, kakšen je umetniški vtis
.
Včeraj polnjena bučka(je bila že skoraj buča;-))

Danes bo zelenjavna musaka....vrt je res krasna stvar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sedim v senci, berem o enih ruskih kurbirjih, pijem mrzle špricerje in jamram, uf, uf......................... uf, uf, tole je iz ene druge teme, sem se zmotil, perdone por favor!
Torej, danes domač krompir iz pečic, pa, kot bi ena rekla, en ščepec kremenatlca:
![]()
![]()
ste videli, uspelo mi je ukomponirat olive.
Za posladek: premišljevanje, kolk bo fajn, ko se bo vaba izkazala, za uspešno ( ma kakšen razvrat neki, kaj pa vam je, kako na to sploh pomislite ).
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: zelenjavni zrezki in solata iz paradižnika in kumaric
Danes: goveja juha z zlatimi kroglicami in korenčkom, pečene sardelice in mešana solata (zelena solata, koruza, šampinjoni, popečene bučke, paprika, zelje) ![]()

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem