Jernej ma sej ni težava pač jaz tega ne štekam pa konc, prejšnji sistem sem poštudirala tega pač ne, nobene škode, saj je dosti drugih, ki lepijo slikice. ![]()

Pohorska gibanica
Jernej ma sej ni težava pač jaz tega ne štekam pa konc, prejšnji sistem sem poštudirala tega pač ne, nobene škode, saj je dosti drugih, ki lepijo slikice. ![]()
Samo v prejšnjem sistemu je bilo težje naložiti sličice. Tukaj jih lahko več hkrati naložiš in potem izbereš. Prejšnji sistem je imel čuda enih možnosti, tule je le nalaganje sličic in vnos na stran.
Če želi kdo kaj konkretnega še vprašati v zvezi s shrambo, prosim pišite v temo Vprašanje za Jernja ali shramba, je škoda "smetiti" to temo.
Jernej - administratorDanes:juha, pečene puranove krače,pečen keompir,solata za sladico slasoled.Popoldan pa sirov zavitek.
MilžiVčerja; moja najljuša jed poleti, fižol. v kosih krompir, smetanovi žličniki, lavor
solate

Popoldan pa sadje
Za večerjo, pa sadna solata z jogurtom
Ežoj, tole pa je včerajšni ulov moža![]()

arima
Arima kako narediš smetanove žličnike?
| jade je napisal/a: |
Arima kako narediš smetanove žličnike?
|
Jade enostavno, namesto vode dam sladko smetano, in da so malo bolj rahli, noževo konico pecilnega
arima
Danes bomo pekli na zaru, za posladek pa:
etoile
, zvejzda, kakšen lep malinov venec! ![]()
![]()
Je iz kuhanega testa, a ne?
Mi bomo imeli kuskus z limono in sadje.
lp
mzmVročina...zato namakanje v bazenu, ob pazenu mrzla pijačka in lubenica ;)
Pozno popoldan pa bomo nekaj na žar dali...pa tiramisu je že v hladilniku.
Bojanca
petek: goveja juha, ciganski krompir in paradižnikova solata
včeraj: špageti s paradižnikom in tuno, paradižnikova solata
danes: morska rižota in paradižnikova solata
bevaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska gibanica

Rumove kocke