Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes kosilo v pol ure in zelo dobra:

Krompir v kosih, bučke z jajci (http://www.kulinarika.net/recepti/3871/jajcne-jedi/buck, ki sem jh prej prepražila na čebulci). Okus božanski, skoraj sem mislila, da jemo jadine jurčke.

Balenka

Moj človek mi razlaga, da nikakor ne smemo odžirati hrane  in . Ampak jaz tega nočem slišat. Miška, rabim pa gorjačo, kol je ......Moja prevzgoja ni uspešna. Jao meni!

Balenka

Moj pa reče, da če bi bila zelenjava tok dobra bi imeli zajci po 100 kil.

jade

jade je napisal/a:

Moj pa reče, da če bi bila zelenjava tok dobra bi imeli zajci po 100 kil.

jade

Ti ga pa vprašaj, kolk tehtajo sloni!

ežoj

OK, ampak kam naj grem pa jaz ? Kje bo zdej žur ?

hedonist

U, madonca, jade, ta je tud huda!

Balenka

Mišzmoke,dragička,ežoj vi ste moji carji.Hvala za vaše stvaritve in nas še naprej tako fajn razvajajte.

Saj jaz tudi kuham,samo slikice poslat to pa mi ne gre.Pa imam doma enga od tega foha,ki pa mi reče,pismena si pa se znajdi,a jaz,ni mi....

dari

ežoj je napisal/a:

No, če me že vprašate, jaz bi prinesel  bojanci vino ( oprosti melcii, danes mi ribe neki ne teknejo ), pa dragička  naj prinese tisti štrudl pa naredimo fešto.

ežoj

Super..kdaj pridete?

lp bojana

dari je napisal/a:

Mišzmoke,dragička,ežoj vi ste moji carji.Hvala za vaše stvaritve in nas še naprej tako fajn razvajajte.

Saj jaz tudi kuham,samo slikice poslat to pa mi ne gre.Pa imam doma enga od tega foha,ki pa mi reče,pismena si pa se znajdi,a jaz,ni mi....

dari

Dari tole pošiljanje slikic se tudi men zdi zdaj preveč zakomplicirano, prej je bilo vse skupaj hitro, ko si samo prenesel iz albuma, zdaj pa se tudi meni ne ljubi pol ure študirat, da slikico gor prilepim. Ti povem to so tok zakomplicirali samo, da ne bi jaz jurčkov gor lepila...

jade

dari, ajej, daj, dokaži mu, da si pismena ! Ti pomagamo, brez problema, z veliko potrpljenja (ki ga ponavadi uni z y nimajo ), v tej, na žalost pozabljeni, temi . Pa še jurčke bi gledala, če jih že jem ne

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti