Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

...., polarnega mraza....

Pri nas je bila ponovitev včerajšnjega menuja

lp

mzm

ežoj je napisal/a:

irena66 je napisal/a:

Ežoj, mislim da res potrebuješ eno žensko roko.  .......

...........................................................................

...........................................................................

irena66

Ma vem irena, že en čas iščem, sam moram bit pa previden, da si kakšnega hudiča ne nakopljem za vrat. Postavil sem pogoje, ki jih mora izpolnjevat: rad mora čistit pa da ji ni do seksa. Kot sem se mal pozanimal, ženske večinoma izpolnjujejpo le polovico pogojev.

Pri meni danes je za kosilo bila planirana riba, naj bi mi jo drugi spekli zraven morja, pa je zaradi tega polarnega mraza to odpadlo. Torej, iz domače kuhinje:

Ma jaz se nakam preveč togo držim oliv, vem, da se da kakšno ujet tudi na burek ( da baklav niti ne omenjam ).

ežoj

Kam si se pa odpravljal na to pečeno ribo? Menda v Beringov zaliv ali kam v okolico?

nola

Ežoj, da ne bodo prebavne motnje ! Jogurtu je rok potekel že 12.06.11

larisa1

, zrezki iz sv. ribice, zelena solata

Balenka

Pražen korenček, pelate, sojo (drobni koščki), zeleno papriko, por, dve jajci, dimljen sir. Zraven jasminov riž. In zeleno solato (kristalka + mehka) s paradižnikom in mladim česnom.

cobiss

Danes v dobri družbi ( ) poštena solata z rost beefom. Malo salse namesto dresinga oz. kisa in olja. Zvečer pa na ali karkoli že k sosedom na drugi konec ulice.

Vanja

Ma s tistim burekom pa tudi nobenega uspeha, verjetn jade ima prav, boljše bi bilo če ne bi dal blitvo noter, verjetno ne mara blitve ( drugač je burek bil izvrsten ).

Ma nola, včeraj je bilo topleje v Moskvi, Štokholmu in Krasnojarsku kot na Reki.

Uganite kaj bo pa pri meni danes za posladek:

Upam, da s tem bo kaj več sreče kot z burekom, pa sem nalašč dal sliko dovolj zgodaj.

Drugač, pri meni danes se je lahko opazoval v kuhinji redek dogodek, pa sem takoj poslikal. Evo:

To se pri meni pripeti enkrat, kvejčemu dvakrat/let. Dogodek bo možno opazovat do kosila.( to je posledica tega mraza, ne morem zunaj sedet in jamrat, pol sem se lotil posod ).

larisa prva, nič bat, jogurt je bil odličen, zaupno ti povem, da v mlekarni imajo slabe tehnologe in ne znajo naredit jogurta, da se pokvari takrat ko napišejo ( pa ne okol govorit ). Pa nasploh, jogurti in kislo mleko so obstojni dolgo časa, sladka smetana je tudi včasih bila in se je sčasom spremenila iz sladke v kislo, sedaj ne več.

Kot rečeno, upam, da bo danes kaj več sreče.

ežoj

dragička, nič nisi povedala, da greš k ežoju! Saj bi ti pustila pucat, za eno baklavo in pol

lp

mzm

danes: zelenjavna juha, pire krompir, kremna blitva, piščančji file v ponvi, solata

tjas

ežoj, a bo ohcet??? Pa ni tulka nič povedala, da zate peče tiste dobrote . Zdaj je pa treba sam še povezavo z mrkom  najti...

Eto, men je že skoraj jasno:  čaka kot iz škatlice kuhinja in  z baklavo.

Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti