....
, polarnega mraza....
Pri nas je bila ponovitev včerajšnjega menuja ![]()
lp
mzm....
, polarnega mraza....
Pri nas je bila ponovitev včerajšnjega menuja ![]()
lp
mzm| ežoj je napisal/a: | ||
Ma vem irena, že en čas iščem, sam moram bit pa previden, da si kakšnega hudiča ne nakopljem za vrat. Postavil sem pogoje, ki jih mora izpolnjevat: rad mora čistit pa da ji ni do seksa. Kot sem se mal pozanimal, ženske večinoma izpolnjujejpo le polovico pogojev. Pri meni danes je za kosilo bila planirana riba, naj bi mi jo drugi spekli zraven morja, pa je zaradi tega polarnega mraza to odpadlo. Torej, iz domače kuhinje:
|
Kam si se pa odpravljal na to pečeno ribo? Menda v Beringov zaliv ali kam v okolico?
nolaEžoj, da ne bodo prebavne motnje ! Jogurtu je rok potekel že 12.06.11
larisa1
, zrezki iz sv. ribice, zelena solata
Pražen korenček, pelate, sojo (drobni koščki), zeleno papriko, por, dve jajci, dimljen sir. Zraven jasminov riž. In zeleno solato (kristalka + mehka) s paradižnikom in mladim česnom.
cobissDanes v dobri družbi (
) poštena solata z rost beefom. Malo salse namesto dresinga oz. kisa in olja. Zvečer pa na
ali karkoli že k sosedom na drugi konec ulice. ![]()
Ma s tistim burekom pa tudi nobenega uspeha, verjetn jade ima prav, boljše bi bilo če ne bi dal blitvo noter, verjetno ne mara blitve ( drugač je burek bil izvrsten )
.
Ma nola, včeraj je bilo topleje v Moskvi, Štokholmu in Krasnojarsku kot na Reki.
Uganite kaj bo pa pri meni danes za posladek:
Upam, da s tem bo kaj več sreče kot z burekom, pa sem nalašč dal sliko dovolj zgodaj.
Drugač, pri meni danes se je lahko opazoval v kuhinji redek dogodek, pa sem takoj poslikal. Evo:
To se pri meni pripeti enkrat, kvejčemu dvakrat/let. Dogodek bo možno opazovat do kosila.
( to je posledica tega mraza, ne morem zunaj sedet in jamrat, pol sem se lotil posod ).
larisa prva, nič bat, jogurt je bil odličen, zaupno ti povem, da v mlekarni imajo slabe tehnologe in ne znajo naredit jogurta, da se pokvari takrat ko napišejo ( pa ne okol govorit ). Pa nasploh, jogurti in kislo mleko so obstojni dolgo časa, sladka smetana je tudi včasih bila in se je sčasom spremenila iz sladke v kislo, sedaj ne več.
Kot rečeno, upam, da bo danes kaj več sreče.
![]()
![]()
![]()
![]()
dragička, nič nisi povedala, da greš k ežoju! Saj bi ti pustila pucat, za eno baklavo in pol ![]()
lp
mzmdanes: zelenjavna juha, pire krompir, kremna blitva, piščančji file v ponvi, solata
tjas![]()
![]()
ežoj, a bo ohcet??? Pa ni tulka nič povedala, da zate peče tiste dobrote ![]()
![]()
. Zdaj je pa treba sam še povezavo z mrkom
najti...
Eto, men je že skoraj jasno:
čaka kot iz škatlice kuhinja in
z baklavo.
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdovi svaljki s kislo repo

Jagodni cmoki z makovim sladoledom