Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Mediteranska solata(paradižnik, koruza, kumare, olive, mocarela) in popečen tofu.

Drugače sem pa danes prvič delala Dulce de leche in sem zelo zadovoljna z rezultatom. Zdaj še samo poiščem recept kjer ga bom uporabila :D, predlogi so pa tudi dobrodošli.

Vesnuska

Ma, meni se zdi, da je tale naša kulinarika nekam preveč dokumentarna, manjka nekaj več, nekaj kaj diši po umetnosti. Zaradi tega, ema umetniška forografija:

umetnik je zgornje tihožitje imenoval " moj kavč " , vrag si ga vedi zakaj.

Pri meni danes, ponovitev od včeraj:tokrat je riba pražena na olju, pa nobenih rožmarinovih vejic v ribi ( to je bilo včeraj, in kadarkoli me prevari, si prisežem " le pražena riba" in nič drugega ), prisežem na pristen okus. Ne vem če veste, jaz imam ribe dokaj rad. Mal mi je čudno, da tega še nisem povedal. No, se zgodi. Danes poskusim s kombinacijo črnih in zelenih oliv, če bo kaj nucal, počasi izgubljam upanje, sosedi so tudi že zaskrbljeni ( sosed, a letos nič ne bio razvrata ob ribniku ), kaj naj jim rečem, trudim se kolikor lahko. Priznam pa, da neomenjene gospe že zelo dolgo ni bilo pri meni.

ežoj

Danes: bučke z blitvo in jajci, pečen kifelčar, zelena solata, ribez

breskva

Ežoj, ne ga sr.. s tistim kavčem, dragičko bo kap!!!!!  

lp

P.s. Rižota s čist mal mesa in ogromno zelenjave.

cervus

Če riba ne prime, je razlogov lahko več - štorast ribič, neprava sezona ali pa trapasta vaba. Olive so sicer čisto krasna reč, ampak kot vaba........???

Lisa

ežoj to pa je res umetnina,to vsak ne more imet hahaha.

Danes:makaroni z omako ,paradižnik in paprika v solati,ledena kava.

Milži

Sporočilo je spremenil(a) Milži dne 02. 2011 16:48

Ežoj, mislim da res potrebuješ eno žensko roko. Vsaj za kakšno stvar, včasih so študentom če niso imeli kakšne dekline prišle mal spodkidat mame. Mislim da bi tebi bolj prišla prav prva ideja.

Pri nama danes zelenjavna mineštra. Zdele za večerjo pa dve orade in pa dve črnorepke, pa malo pečenega krompirčka. Nekaj novega so meli v naši ribarnici pa da brobava.

irena66

Sporočilo je spremenil(a) irena66 dne 01. 2011 19:35

Lisa je napisal/a:
Če riba ne prime, je razlogov lahko več - štorast ribič, neprava sezona ali pa trapasta vaba. Lisa

Mensezdi da je (ežojeva) riba (vsega) sita...

tulka

Danes- špinača, pire in pleskavice

jutri- pasulj

katti

Ežoj nas samo farba. Perilo je pobral s štrika, ga vrgel na kavč, pritisnil na knof in poslal. Potem je vse lepo zložil in užival nad našim jadikovanjem in tudi občudovanjem.Grem stavit za en kozarec črnih oliv.  P.S. dobro bi bilo med smejkote priložiti še olive. So skoraj nepogrešljiv rekvizit.

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti