Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Joj, Ežoj sem ti "fouš" za tako lepo kuhinjo, ker mene pucanje čaka jutri (ga že nekaj časa odlašam).

Naš jedilnik pa tkole:

petek: pečen krompir, hrenovke, mešana solata

sobota: mali svedrčki s popečenimi bučkami, zelena solata

danes pa piščančji zrezki v kari omaki s kaprami, rizi-bizi, zelje v solati.

Lepo nedeljo vsem!!

tabu

NEDELJA:

ribice, ribice in še enkrat ribice... (še za domov sem jih dobila), nekaj roštilja; pečen krompir, grška solata, zelena solata; jabolčno-rožičeva pita:

Pozdravček!

Enolončnica iz stročjega fižola, krompirja in korenja, pečene postrvi, pečen krompir, za tistega, ki ne je rib pa čevapčiči.

lp

cervus

zelenjavna juha, pire krompir, goveji zrezki v omaki in zelena solata in borovničevi maffini.

Balenka

Danes: pecena riba, krompir v kosih, tzaziki (kupljen v trgovini) solata.

Amelia

Juha iz vsega zelenega, kar je bilo v hladilniku, in palačinke z veliiiiiiko borovničeve čežane. Prej in potem  borovnice kar tako.

Sonja

Petek:

Sobota: hrenovke v testu (recept Anamarije1), francoska solata; ledena kava

Nedelja: juha z zdrobovimi cmočki, zelenjavni zrezek, bučke v omaki; čoko višnjevi mufini (iz baze)

Ponedeljek: goveji zrezki v omaki, zelena solata, krompir v kosih/pire krompir; palačinke

Petya

Pri nas v soboto: goveji zrezki v omaki, zdrobova klobasa, grah v omaki, zeljna in zelena solata

Včeraj: goveja juha z rezanci, stefani pečenka, pražen krompir, stročji fižol v solati

Danes: korenčkova juha, ostanek stefani pečenke, za ostale dušen piščanec, rizi bizi, zelena solata

Jutri: bučke v omaki, pire krompir, nabodala, solata

Sreda - počitnice na

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 04. 2011 09:49

Danes : Zame najbolše kosilo stročji fižol in krompir s kislo smetano.

jade

Jade Komaj čakam, da fižol zraste

Sobota: goveja juha z rezanci, govedina iz juhe, pečen krompir in zelena solata;

Nedelja: spet juha, polpeti in krompirjeva solata;

Danes: pečen piščanec, pečen krompir (zdaj je pač tak čas... se ga ne naveličam) in solata iz ;

JJ

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti