Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Joj, Ežoj sem ti "fouš" za tako lepo kuhinjo, ker mene pucanje čaka jutri (ga že nekaj časa odlašam).

Naš jedilnik pa tkole:

petek: pečen krompir, hrenovke, mešana solata

sobota: mali svedrčki s popečenimi bučkami, zelena solata

danes pa piščančji zrezki v kari omaki s kaprami, rizi-bizi, zelje v solati.

Lepo nedeljo vsem!!

tabu

NEDELJA:

ribice, ribice in še enkrat ribice... (še za domov sem jih dobila), nekaj roštilja; pečen krompir, grška solata, zelena solata; jabolčno-rožičeva pita:

Pozdravček!

Enolončnica iz stročjega fižola, krompirja in korenja, pečene postrvi, pečen krompir, za tistega, ki ne je rib pa čevapčiči.

lp

cervus

zelenjavna juha, pire krompir, goveji zrezki v omaki in zelena solata in borovničevi maffini.

Balenka

Danes: pecena riba, krompir v kosih, tzaziki (kupljen v trgovini) solata.

Amelia

Juha iz vsega zelenega, kar je bilo v hladilniku, in palačinke z veliiiiiiko borovničeve čežane. Prej in potem  borovnice kar tako.

Sonja

Petek:

Sobota: hrenovke v testu (recept Anamarije1), francoska solata; ledena kava

Nedelja: juha z zdrobovimi cmočki, zelenjavni zrezek, bučke v omaki; čoko višnjevi mufini (iz baze)

Ponedeljek: goveji zrezki v omaki, zelena solata, krompir v kosih/pire krompir; palačinke

Petya

Pri nas v soboto: goveji zrezki v omaki, zdrobova klobasa, grah v omaki, zeljna in zelena solata

Včeraj: goveja juha z rezanci, stefani pečenka, pražen krompir, stročji fižol v solati

Danes: korenčkova juha, ostanek stefani pečenke, za ostale dušen piščanec, rizi bizi, zelena solata

Jutri: bučke v omaki, pire krompir, nabodala, solata

Sreda - počitnice na

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 04. 2011 09:49

Danes : Zame najbolše kosilo stročji fižol in krompir s kislo smetano.

jade

Jade Komaj čakam, da fižol zraste

Sobota: goveja juha z rezanci, govedina iz juhe, pečen krompir in zelena solata;

Nedelja: spet juha, polpeti in krompirjeva solata;

Danes: pečen piščanec, pečen krompir (zdaj je pač tak čas... se ga ne naveličam) in solata iz ;

JJ

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti