Škoda, da Ežoj ni župnik... Lahko bi imel eno "župnikovo Miciko"... ![]()
![]()
Kavč se bi tudi bolj videl. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
Škoda, da Ežoj ni župnik... Lahko bi imel eno "župnikovo Miciko"... ![]()
![]()
Kavč se bi tudi bolj videl. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
Evo, moja verzija elaphusovega kosila:
skleda radiča in branje poobedka, ki me je spravilo v krohot ![]()
ežoj, ne jih poslušat, fouš so ti!
beva, ![]()
lisa, dlje, ko loviš, bolj si ob ulovu srečen ![]()
lp
mzmMi smo imeli kumare v omaki, zraven panirana riba, jutri pa ena dobra telečja pečenka, pražen krompir, mešana solata....
makarončki z umešanim jajčkom, blitvini polpeti, rdeča pesa
Balenka@ ZACETNICA: Koruza je "no-no" za prehrano z malo OH. Jih je ja sam škrob. ![]()
Danes: Brokoli Quiche iz zmrzovalnika, paradižnik, verjetno kako
ali
ali
v dobri
družbi.
| irena66 je napisal/a: |
Ežoj, mislim da res potrebuješ eno žensko roko. ....... ........................................................................... ........................................................................... |
Ma vem irena, že en čas iščem, sam moram bit pa previden, da si kakšnega hudiča ne nakopljem za vrat. Postavil sem pogoje, ki jih mora izpolnjevat: rad mora čistit pa da ji ni do seksa. Kot sem se mal pozanimal, ženske večinoma izpolnjujejpo le polovico pogojev.![]()
![]()
![]()
Pri meni danes je za kosilo bila planirana riba, naj bi mi jo drugi spekli zraven morja, pa je zaradi tega polarnega mraza to odpadlo. Torej, iz domače kuhinje:
Ma jaz se nakam preveč togo držim oliv, vem, da se da kakšno ujet tudi na burek ( da baklav niti ne omenjam ).
sobota: gobov riž, sv. vrat, mešana solata
nedelja: goveja juha z domačimi rezanci, pečen piščanec, pražen krompir, mešana solata (paradižnik, paprika, kumare, čebula)
JulijaEžoj glede na tvoje zahteve bi rekla, da bi moral tudi ti poleg smisla za umetnost in kulinariko, iz![]()
polnjevat kakšen dodaten pogoj, mislim na debelo denarnico.![]()
![]()
Danes:ena velika omleta(meta,melisa,drobnjak,ognjič,petršilj,bazilika)vse to sem narezala v maso.Zraven pa še eno skledo solate.
Jutri:juha,meso na žaru,krompir,solata za posladek bo jogurtovo pecivo s češnjami.
MilžiEžoj, če ne bi dal tistega zelenega šavja v burek bi ti morbit ratalo... ![]()
Pa čist en spodoben burek pokvariš s tistim zelenim čudom... ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Peresniki z omako puttanesca

Orehova rolada