Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Škoda, da Ežoj ni župnik... Lahko bi imel eno "župnikovo Miciko"...   Kavč se bi tudi bolj videl. 

Pozdravček!

Evo, moja verzija elaphusovega kosila:

skleda radiča in branje poobedka, ki me je spravilo v krohot

ežoj, ne jih poslušat, fouš so ti!  

beva,

lisa, dlje, ko loviš, bolj si ob ulovu srečen

lp

mzm

Mi smo imeli kumare v omaki, zraven panirana riba, jutri pa ena dobra telečja pečenka, pražen krompir, mešana solata....

makarončki z umešanim jajčkom, blitvini polpeti, rdeča pesa

Balenka

@ ZACETNICA: Koruza je "no-no" za prehrano z malo OH. Jih je ja sam škrob.

Danes: Brokoli Quiche iz zmrzovalnika, paradižnik, verjetno kako ali ali v dobri  družbi.

Vanja

irena66 je napisal/a:

Ežoj, mislim da res potrebuješ eno žensko roko.  .......

...........................................................................

...........................................................................

irena66

Ma vem irena, že en čas iščem, sam moram bit pa previden, da si kakšnega hudiča ne nakopljem za vrat. Postavil sem pogoje, ki jih mora izpolnjevat: rad mora čistit pa da ji ni do seksa. Kot sem se mal pozanimal, ženske večinoma izpolnjujejpo le polovico pogojev.

Pri meni danes je za kosilo bila planirana riba, naj bi mi jo drugi spekli zraven morja, pa je zaradi tega polarnega mraza to odpadlo. Torej, iz domače kuhinje:

Ma jaz se nakam preveč togo držim oliv, vem, da se da kakšno ujet tudi na burek ( da baklav niti ne omenjam ).

ežoj

sobota: gobov riž, sv. vrat, mešana solata

nedelja: goveja juha z domačimi rezanci, pečen piščanec, pražen krompir, mešana solata (paradižnik, paprika, kumare, čebula)

Julija

Ežoj glede na tvoje zahteve bi rekla, da bi moral tudi ti poleg smisla za umetnost in kulinariko, izpolnjevat kakšen dodaten pogoj, mislim na debelo denarnico.

Danes:ena velika omleta(meta,melisa,drobnjak,ognjič,petršilj,bazilika)vse to sem narezala v maso.Zraven pa še eno skledo solate.

Jutri:juha,meso na žaru,krompir,solata   za posladek bo jogurtovo pecivo s češnjami.

Milži

Ežoj, če ne bi dal tistega zelenega šavja v burek bi ti morbit ratalo...

Pa čist en spodoben burek pokvariš s tistim zelenim čudom...

jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti