Danes : za mene mariniran slanik, mlad kuhan krompir, kisla smetana za ostale, ki ne marajo slanika pecena zarabernica

Nevzhajana orehova potica
Danes : za mene mariniran slanik, mlad kuhan krompir, kisla smetana za ostale, ki ne marajo slanika pecena zarabernica
Danes je bila zelenjavna rižota, zaradi silno žalostnega pogleda, oplemenitena z rezinama pršuta
skleda kumarične solate, breskve
lp
mzmDanes: nadevana paprika, stročji fižol v solati, mocao krema
Sreda: zame popečen file divjega lososa z jogurtovo omako, zanj popečen oslič in francoska solata, za prilogo pa malo polnozrnatega riža z jurčki in korenčkom, solata

Četrtek: mlad krompirček, bučke polnjene s kvinojo in zelenjavo, solata

Danes: pica s polnozrnatim testom in bučnim oljem obložena z 1. šunko, suho salamo, sirom, gobicami, 2. tuno, popečeno bučko, papriko, sirom in solata (slikice ni, ker ob vsej birmanski peki enostavno zmanjka časa ![]()
Včeraj: Res lahka zelenjavna juhca in grški jogurt z malinami.
Danes: Rezanci s paradižnikovo omako, v kateri je plavalo nekaj škampov. Grška solata z bučnim oljem ni več grška solata, pa vseeno. Marelična pita. Zjutraj in zvečer pa laufanje. ![]()
![]()
![]()

Danes: hrenovke v testu in paradižnikova solata.
JannaaDanes: gobova juha s krompirjem, čevapčiči, hrenovke.
bekiMesni kaneloni, blitva s krompirjem, jagnječa čorba (al se prav napiše jagenjčkova oz. jagnjetova župca??? hm, lohk tud backova juha).
lp
cervussobota: goveja juha z ribano kašo, sv. zrezki v omaki s smetano in bučkami, pirini široki reznaci, zelena solata
nedelja: korenčkova kremna juha, ocvrt piščanec iz pečice, pečen krompir, mešana zelenjava na maslu, paradižnikova solata
JulijaDanes: mesni polpeti iz pečice, zelena solata z veliko krompirja in rabarbarina pita.
abyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nevzhajana orehova potica

Bruschette s paradižnikom in kumarami