| ežoj je napisal/a: |
Danes pri meni, čorba od melancan s jagnjetino ( dobi se v metropoli ): ežoj |
Jagnjetina se dobi tudi bistveno bolj blizu tebe kot v prestolnici, ežoj, pa še s poreklom je. Tolk, da veš.
Danes pri meni, čorba od melancan s jagnjetino ( dobi se v metropoli ): ežoj |
Jagnjetina se dobi tudi bistveno bolj blizu tebe kot v prestolnici, ežoj, pa še s poreklom je. Tolk, da veš.
PETEK:
Spet nekaj brez imena (paprika, paradižnik, perutnička... kranjska, ščipanci) in skleda matovilca:

Pozdravček!
Matr, olive nikakor nisem mogel vrinit.
ežoj |
Pa kakšno srce mora imet, da se ob vsem tem vsakodnevnem trubadurjenju ne vda...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: rižev narastek in kompot.
JannaaDanes: Popečen pršut namotan okoli tazadnjih špargljev in skleda solate
Jutri: Polnjene paprike in pire krompir
leandrospetek: za ene tortelini s šunko, za druge ajdova kaša z gobicami in za vse lavor solate
JulijaEvo še ena dobra stvar ki sem jo pobral na Kulinariki---začel sem bolj pogosto jesti ribe(hvala Ežoj)
In ker je vreme idealno za žar![]()
Orada na žaru in solata!
Priprava

Obdelava

Uživancija

Tud olive so zraven,ampak kraljica vsega je bila pa pogača.....(pekarna pri Sušniku v Trbovljah)
polarbear
Dragička hvala. Bom poskusila. Sem vprašala zato ker tist nadev s skuto mo ni najbolj pri srcu.
Ko probam poročam.
irena66
Danes:piščančja juha ,riž s piščancem ,zelena solata.
golubić Kosilo na hitro: hrenovke z ajvarjem in gorčico, kruh![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganski sladoled z navihanci

Peresniki z omako puttanesca