Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri meni, čorba od melancan s jagnjetino ( dobi se v metropoli ):

Pasala bi kontemplacija ( saj veste urejenost vesolja in te fore  ) pa ni časa, enako kot včeraj, sedenje v senci, špricerji, dobra knjiga in jamranje: uf, uf, kolk je hudo.

Matr, olive nikakor nisem mogel vrinit.

ežoj

Danes: dušene sipe s paradižnikom in mlado blitvo, pečen krompir, zelena solata, maline

breskva

ežoj, v to mineštro gvišno pašejo olive, daj! Joj, bi bil že čas, da ti rata....

Danes smo imeli, imamo, bomo imeli, nefotogeničnega (a odličnega okusa) kunca, krompir iz ponve in poletni mix

skleda solate in zadnje češnje

lp

mzm

včeraj- mlečni riž; danes- palačinke, po njih še rdeča pesa

katti

danes sardele in solata, jutri pa zelenjavna rižota pa še nekaj sladkega

tanjaj

Danes:rižota,solata s fižolom,za sladico potratna potica(pekla snaha).

Jutri:koprivna juha in koščeva solata.

Milži

Irena66, meso zamenjano s špinačnim nadevom.

Špinačni nadev: drobno nasekljana blanširana špinača, dodala sem feta-sir, rezino črnega kruha narezanega na kockice, 2 jajca, sol, poper, česen

Pozdravček!

Včeraj spet brez kosila, pa zato večerja. Tokrat brez ananasa v zrezkih, ampak je bila zato sladica z ananasom.

Nena

Pozdravček vsem.

Jaz pa imam malo drugačno uprašanje, pa bi si še malo pomagala z vami ...........

Lani sem namreč dobila začimbo Bukovec, katera izvira in Makedonije. Je rdeče barve in pekočega okusa. Do zdaj je edina pekoča začimba ki mi je pisana na kožo .......... žal pa mi jo zmanjkuje. Ali mogoče kdo ve, kje bi jo lahko dobila??? Zelo bi jo rada spet imela, pa je pri nas ne najdem. Mogoče kdo ve, kako pridem do nje :) ???

Hvala za pomoč !!!

k22p11

k22p11, nekaj malega informacij nudi Google.

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti