ni zatajil računalnik, tud pri meni ni bilo naslova nekaj časa...
pri nas danes krompirjeva solata, štruklji z drobtinicami in pita s skuto in orehi.
speljani zatajil računalnik, tud pri meni ni bilo naslova nekaj časa...
pri nas danes krompirjeva solata, štruklji z drobtinicami in pita s skuto in orehi.
spelja| juti je napisal/a: |
Za jutri še zbiram ideje; malo me mika hrustljavo zapečen mariniran krompir. http://culinaryjourneybyme.blogspot.com/ |
Mene pa je ta krompirček zamikal že danes...se ravno peče. Zraven pečena zelenjava, pa solata.
Evo še fotka..

Bojanca
Pire krompir, svinjski zrezek z mediteranskimi začimbami, malo zelenjave in solata.

Čisto prozaično: makaronflajš, zeljnata solata s fižolom in pika.
lp
cervusDanas bil v metropoli po opravkih. Če sem že tam, da pogledam.če imajo kaj rib. Imeli so ( pa ne le ribe, tudi jagnjetino, o tem jutri ):
Itak veste, da mi je črnih oliv zmanjkalo, do štipendije ne bo nič. Saj so tudi zelene vredu ( to se kar vi tolažite, črne so pa zakon
)
Kot je ena že ugotovila: jaka kulinarika, srdele po mornarsko in kajla kruha ( vina niti ne omenjam ). Ponavadi po takem kosilu je pri meni meditacija, o dovršenosti vesolja.................. pa saj že veste. Danes izjema: sedim v sencim, pijem mrzli špricer, berem nekaj lepega in jamram, uf, uf, kolk je hudo:
A ja, mene ni, jaz sem na zunanji strani slike.
ežojHahaha, na zunanji strani slike![]()
![]()
Ker se je pripeljal poln avtodom rahlo okajenih športnikov,smo pripravili tortilja party...
Domače tortilje pečene na žaru(jih nisem uspel sproti peči kaj šele slikati).
Zraven pa refried beans(imam vedno zamrznjeno dobro porcijo glih za take primere) in zelenjavno pikantni mix(čiliji,čebula,popečene bučke,koruza,petršilj,bazilika)..
Se jim kadilo iz ust ko so odhajali,kaj bo šele zvečer na kibli![]()
![]()
![]()
polarbear
Dabes: meso z zelenjavo, skutini žličniki s parmezanom, kumare in paradižnik v solati, ledena kava
, še enega rahlo žleht dedca smo dobile! ![]()
Mi smo imeli tako, kot elaphus, le brez pike ![]()
lp
mzmponedeljek: telečji paprikaš, pire krompir, zeljna solata
torek: file lista, blitva s krompirjem, mešana solata
sreda: polpeti, zelenjavni riž, zelena solata
četrtek: zrezki iz sv. vratu "na žaru", dušena mešana zelenjava, domače lepinje iz črne moke
JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moj domači kruh

Zdrobovi ocvrtki s pomakami