TOREK:
Piščančji paprikaš s kislo smetano, skutno-zdrobovi cmoki, zelena solata:

Pozdravček!
TOREK:
Piščančji paprikaš s kislo smetano, skutno-zdrobovi cmoki, zelena solata:

Pozdravček!
Tortilje z govedino, mal češenj pa mal lubenice.
lp
cervusMlad krompir na peki papirju, ledenka, češnje.
ežoj ![]()
![]()
![]()
=> str. 1748 +
=> ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| Ognjič je napisal/a: |
Mlad krompir na peki papirju, ledenka, češnje. ežoj
|
Prevod, prosim ![]()
Češnje, češnje, višnje, češnje.
Višnje v kozarce s sladkorjem in na sonce. Pa v zamrzovalno omaro. Češnje pa v štrudel, pa k sosedom, pa kar tako, pa še jih ne zmanjka.![]()
![]()
naor, če jih imaš preveč.....................češenj namreč.....
Danes: kifeljčar pečen brez peki papirja, endivija, jagode
današnje kosilo: goveja juha, morska rižota, lubenica
beva
Hoj!
Danes so bili doma narejeni žlikrofi ter zelena solata s česnom, za posladek pa sveže narejen domači češnjev zavitek, z domačih češenj.. :)))
DuracellPri meni je konec internetnega molka, lačen pa vseen nisem bil.
Za danes je bila planirana dušena blitva, pol pošinem, da mi je zmanjkalo kave ( pri meni se te kapitalistične fore, da šparam tako, da nekaj kupim, več ko kupim, več prišparam, ne obnesejo, pa ne vem zakaj, jaz pa ostanem brez denarja, prišparanega pa ni nikjer, očitno, tudi kapitalizem mene ne obrajta ). Kakorkoli, po kavo grem mim vaškeg ribnika, ko so ravno izvlekli srdele. Sedaj nastopi ena verska zadeva ( ne vem če sem to povedal ): meni vera prepoveduje, da bi odšel brz da bi kupil ribe. Torej, kupim srdele, obarena blitva ostane za jutri:
Za posladek: tuhtanje, kaj bi japaja imela za posladek!
Rimljanka, z veseljem bi ti dala veliko skledo. Sem jih pa dobila od soseda, ki sta mu češnja in višnja bogato obrodili. Moja dvoletna češnja je bila pa kar stolčena od toče, tako, da sirota ni dala kaj dosti od sebe.![]()
![]()
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suzanine palačinke

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso