Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

TOREK:

Piščančji paprikaš s kislo smetano, skutno-zdrobovi cmoki, zelena solata:

Pozdravček!

Tortilje z govedino, mal češenj pa mal lubenice.

lp

cervus

Mlad krompir na peki papirju, ledenka, češnje.

ežoj 

=> str. 1748 +  => 

Ognjič

Ognjič je napisal/a:

Mlad krompir na peki papirju, ledenka, češnje.

ežoj 

=> str. 1748 +  => 

Ognjič

Prevod, prosim

Blanchy

Češnje, češnje, višnje, češnje.

Višnje v kozarce s sladkorjem in na sonce. Pa v zamrzovalno omaro. Češnje pa v štrudel, pa k sosedom, pa kar tako, pa še jih ne zmanjka.

naor

naor, če jih imaš preveč.....................češenj namreč.....

Danes: kifeljčar pečen brez peki papirja, endivija, jagode

rimljanka

današnje kosilo:  goveja juha, morska rižota, lubenica

beva

Hoj!

Danes  so bili doma narejeni žlikrofi ter zelena solata s česnom, za posladek pa sveže narejen domači češnjev zavitek, z domačih češenj.. :))) 

Duracell

Pri meni je konec internetnega molka, lačen pa vseen nisem bil.

Za danes je bila planirana dušena blitva, pol pošinem, da mi je zmanjkalo kave ( pri meni se te kapitalistične fore, da šparam tako, da nekaj kupim, več ko kupim, več  prišparam, ne obnesejo, pa ne vem zakaj, jaz pa ostanem brez denarja, prišparanega pa ni nikjer, očitno, tudi kapitalizem mene ne obrajta ). Kakorkoli, po kavo grem mim vaškeg ribnika, ko so ravno izvlekli srdele. Sedaj nastopi ena verska zadeva ( ne vem če sem to povedal ): meni vera prepoveduje, da bi odšel brz da bi kupil ribe. Torej, kupim srdele, obarena blitva ostane za jutri:

Za posladek: tuhtanje, kaj bi japaja imela za posladek!

ežoj

Rimljanka, z veseljem bi ti dala veliko skledo. Sem jih pa dobila od soseda, ki sta mu češnja in višnja bogato obrodili. Moja dvoletna češnja je bila pa kar stolčena od toče, tako, da sirota ni dala kaj dosti od sebe.

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti