Danes: čorba od blitve:
Neki mi ne gre kot bi bilo treba. Tole:
je bilo mišljeno, da bo japaja zavohala in se oglasila, pa je bil račun brez krčmarja. Bo treba kaj drugega potuhtat!
![]()
Danes: čorba od blitve:
Neki mi ne gre kot bi bilo treba. Tole:
je bilo mišljeno, da bo japaja zavohala in se oglasila, pa je bil račun brez krčmarja. Bo treba kaj drugega potuhtat!
![]()
Danes: bučke s sirom v pečici, pečen piščanec, zelena solata, jagode
Danes:zelenjavna juha ,palačinke,solata za sladico kornet ,![]()
Jutri:ričet ,šink , solata.
MilžiDanes: tunini špageti, solata
Jutri: pečen krompirček z mlado čebulo in rezinami pršuta, solata, jagodna torta
limonca26torek: telečji ragu, široki rezanci, mešana solata, za sladico pa slovenske jagode
sreda: goveji golaž, popečena polenta, zelena solata z drobnjakom, preostale jagode
četrtek: pečena sv. rebrca, pz kus kus s papriko, mešana solata
Julija[citat=--Trixi--]
Danes: goveja juha z rezanci, polnjene paprike pečene v pečici,(to je en recept od nb malo dodelan in sva se že pogovarjali, da ga skupaj objaviva), paradižnikova omaka, krompirček, zelena solata, jabolčna pita
Bo res že čas, da se da v bazo. Upam, da vam je bilo všeč.
Včeraj: goveja juha z gres knedlni, češnjevi cmoki iz krompirjevega testa.
NenaDanes pečen mlad krompir, zrezek kralja živali paniran v drobtinah z dodatkom suhega peteršilja, suhega česna in strtih bučnic, solatka, jagode in nektarine.
ZačetnicaČETRTEK:
Zaradi "časovne stiske" kosilo že pripravljeno, in sicer: govedina s porom in korenasto zelenjavo, z dodatkom riža:

Pozdravček!
Svinjska ribica v jurčkovi omaki, široki rezanci, zelena solata
Češnjeva pita
Ko sem včeraj videla slike od Dragičke, so se mi kar sline pocedile, zato danes zeljne krpice, puranji zrezek in zelena solata.
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači sladoled za vroče poletje

Dušeno sladko zelje