Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: čorba od blitve:

Neki mi ne gre kot bi bilo treba. Tole:

je bilo mišljeno, da bo japaja zavohala in se oglasila, pa je bil račun brez krčmarja. Bo treba kaj drugega potuhtat!

ežoj

Danes: bučke s sirom v pečici, pečen piščanec, zelena solata, jagode

breskva

Danes:zelenjavna juha ,palačinke,solata za sladico kornet ,

Jutri:ričet ,šink , solata.

Milži

Danes: tunini špageti, solata

Jutri: pečen krompirček z mlado čebulo in rezinami pršuta, solata, jagodna torta

limonca26

torek: telečji ragu, široki rezanci, mešana solata, za sladico pa slovenske jagode

sreda: goveji golaž, popečena polenta, zelena solata z drobnjakom, preostale jagode

četrtek: pečena sv. rebrca, pz kus kus s papriko, mešana solata

Julija

[citat=--Trixi--]

Danes: goveja juha z rezanci, polnjene paprike pečene v pečici,(to je en recept od nb malo dodelan in sva se že pogovarjali, da ga skupaj objaviva), paradižnikova omaka, krompirček, zelena solata, jabolčna pita

Bo res že čas, da se da v bazo. Upam, da vam je bilo všeč.

Včeraj: goveja juha z gres knedlni, češnjevi cmoki iz krompirjevega testa. 

Nena

Danes pečen mlad krompir, zrezek kralja živali paniran v drobtinah z dodatkom suhega peteršilja, suhega česna in strtih bučnic, solatka, jagode in nektarine.

Začetnica

ČETRTEK:

Zaradi "časovne stiske" kosilo že pripravljeno, in sicer: govedina s porom in korenasto zelenjavo, z dodatkom riža:

Pozdravček!

Svinjska ribica v jurčkovi omaki, široki rezanci, zelena solata

Češnjeva pita

Ko sem včeraj videla slike od Dragičke, so se mi kar sline pocedile, zato danes zeljne krpice, puranji zrezek in zelena solata.

lp

irenakr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti