Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: rižota s korenčkovimi trakovi, por in osličem, zelena solata, maline.

breskva

Danes nadzemna kolerabica s krompirjem, narejeno na podoben način kot tople kumare. O kdaj bodo domače kumare, njammmmm.. Zraven sem naredila še solato

Včeraj juha prežganka in polenta

katti

Po domače: zdrobova juha s korenčkom, pražene lisičke z jajci, solata iz mladea zelja, za povrh pa skutne blazinice polnjene z malinovo marmelado.

Sonja

Črn fižol na svinjski masti, s čebulo, česnom in zeleno papriko, z dodatkm dveh jajc, pa skleda hrustljave solate, malo jagod, kozarček vina za na vrh. Mamamia

mamamia

Plačilo za zasluge :

svinjska kotoleta, polnozrnat riž, grah z meto z malim m

skleda hrustljave solate z veliko česna, veliko češenj

lp

mzm

Kot berem nismo edini ki se te dni prenajedamo češenj.. Saj dolgo se jih ne bomo, od dežja gnijejo

Še vseeno pa smo imeli prostor za goveje zrezke v omaki, kruhove cmoke in zeleno solato.

luccka

Sporočilo je spremenil(a) luccka dne 07. 2011 21:35

Oh, češnje.....Jaz sem se včeraj jezila na mami, ker je pred leti dala zaradi soseda posekat hrustavko, češ, da padajo na njegovo zemljo ...Zdaj jih le na tržnici lahko kupujem.

Včeraj: ala pizza kruhki z zelenjavo v pečici, skleda domače solate z koruzo, zvečer pa paradižnikova solata in svež kruh iz pekarne

Danes: goveja juha z rezanci, polnjene paprike pečene v pečici,(to je en recept od nb malo dodelan in sva se že pogovarjali, da ga skupaj objaviva), paradižnikova omaka, krompirček, zelena solata, jabolčna pita

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 08. 2011 12:51

včeraj: na prepečenec namazana pašteta , (ker sem se šele ob 18,30 privlekla domov in se mi res ni ljubilo še kuhati)

danes: rižotka s šparglji+ skleda zelene solatke 

Lp

leandros

Sem se prej pritoževala glede češenj, pa mi je pravkar hči prinesla 3 kg češenj od prijateljice. Hura!!!

Tako, da jabolčna pita danes odpade. Vsekakor pa sem vse stehtala za recept in bom tudi poslikala.

SREDA:

Juhica iz govejih kosti, zelenjave; krpice z zeljem, hrenovke:

Pozdravček!

Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 08. 2011 18:04

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti