Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ja kje je pa recet za ta džuveć.

Luccka in Juti dobrodošli!

In Juti tele princeske so pa res vredne greha!!

Danes jetrca po mediteransko iz baze in solata iz mladih zeljnih listov(to sem uspel natrgati na vrtu preden se je vlilo)...

polarbear

Danes: goveji golaž - pikanten, pire krompir s kolobarji ocvrte čebule, stročji fižol na solato z velikoooo češna.

Jutri:   piščančji ajngemoht, široki špinačni rezanci, paradižnikova solata s čebulo in veliko peteršilja

Multivitamin

multivitamin

Danes so nam kuhali pri sosedovih:

ješprenj, goveji jezik in okisan krompir s čebulo.

Z moje strani pa češnjeva tortica . Odkar imam rdečo mašino, smo zloženi z domačimi dobrotami

MM

Včeraj:  pečen krompirček, zelena solata

danes:  špageti s paradižnik-tunino omako, lubenica, banane

beva

ponedeljek: dušen riž z več barvno papriko, pečen prej mariniran svinjski vrat, zelena solata

Julija

Danes: pečen kifeljčar in kolerabica, zelena solata z redkvicami, češnje

Jutr: ribja lazanja, solata, češnje

Danes: testenine z zelenjavo, zelena solata, češnje

breskva

O, luccka in juti, fajn, več nas je, bolje je, le ežoj bo moral ribnik večat

Danes smo jedli bučkine zvitke, karameliziran paradižnik češnjevec, pečen krompir

skleda hrustljave solate in češnje (napoleonke)

Posladek je bil telefonski pozdrav preko posrednika

lp

mzm

danes sem bila varuška še eni mali princeski, zato smo 4 bejbe jedle zunaj!puran po vrtnarsko,testenine in solatka!No nič kaj damsko se ni končalo tole kosilo, omaka po celem prtu, drobtine okol in okol mize,... je blo pa luštno, ful!Za preostali moški del, pa hitro mal palačink in solatko!

nejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti