Aja jutri:
- paradižnikova juha
- goveji zrezek s korenjem
- solata iz rdečega zelja
- divji riž
ZačetnicaAja jutri:
- paradižnikova juha
- goveji zrezek s korenjem
- solata iz rdečega zelja
- divji riž
ZačetnicaDanes: špageti s tunino omako, solata, jagodna pita
Jutri: mesno-zelenjavna rižota, solata, sladoled
Sreda: polnjena paprika, pire krompir
matejaozVčeraj (na obisku)- pečene piščančje krače, čevapčiči, pire, zelena solata z mlado čebulo, različica grške solate (brez oliv), pecivo z breskvami in jagodami,
,![]()
![]()
Danes- goveji zrezek, pečen krompir, blitva s kislo smetano in česnom.
JJSem se odločila, da se pridružim debati v tej temi, ker mi je tako zanimiva in daje toliko idej, da me skrbi če boste slučajno nehali pisati!
Pri nas smo v soboto jedli svinjske kareje, riž z zelenjavo in zeleno solato, popoldan pa tiramisu
Včeraj pečen domač kifeljček, solato in sadno kupo.
Danes pa kruhove cmoke, meso z zelenjavno omako in spet zeleno solato.
Če ne bi bila tako zelo lačna, bi objavila kakšno sliko, tako pa drugič... ![]()
luccka
Tako kot luccka se tudi jaz pridružujem tej temi.
Mi smo včeraj jedli: piščančja nabodala, čevapčiče, mlad pečen krompir, pečeno zelenjavo, mlado (domačo) čebulo, zeleno solato; za sladico pa tiramisu in princeske.
Danes bo za kosilo bučkina kremna juha in palačinke (z Nutello ali marmelado).
Jutri: špageti s šparglji in zelena solata.
Vsak dan z veseljem pogledam, če je kakšna nova fotka v tej temi. Sama sicer nisem tako "pridna", da bi vse dokumentirala. ![]()
Edino, kar mi je uspelo spraviti na fotoaparat (oz. kar na telefon), je del včerajšnje sladice.

juti
Ninja 24, kje kupiš divjega lososa? Vnaprej hvala za namig!
DobrojedkaDanes zelena solata s krompirjem, popečene rdeče paprike s česnom, za posladek pa čokoladni sladoled s karamelo in
z ananasom, meliso, limeto in veliko ledu.
, res uživam kadar mi kuha moj dragi ![]()
Včeraj goveja juha z rezanci, pražen krompir, naravni zrezki, dušen mlad korenček in grah, bučke v pivskem testu in zelena solata. Za sladico pa smo zobali češnje.
Danes pa praznenje zamrzovalnika- 2 del kanelonov od zadnjič v paradižnikovi omaki z sirom, zelena solata z koruzo, en del družine, ki pride pozno se je odločil za hrenovko , paradižnikovo solato in kruh iz sosednje pekarne. Sladica: sladoled -Planica
PONEDELJEK:
Đuveč, zelena solata:

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 06. 2011 15:37rižota, z obilico zelenjave i n precej manj mesa, domača endivija (
) s fižolom. Ja, sadike endivije sem pa res kupila v H. Pa ne samo teh sadik, prav vse so dale izjemne pridelek.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajski rdeči curry

Fokača s paradižnikom in timijanom