Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Aja jutri:

- paradižnikova juha

- goveji zrezek s korenjem

- solata iz rdečega zelja

- divji riž

Začetnica

Danes: špageti s tunino omako, solata, jagodna pita

Jutri: mesno-zelenjavna rižota, solata, sladoled

Sreda: polnjena paprika, pire krompir

matejaoz

Včeraj (na obisku)- pečene piščančje krače, čevapčiči, pire, zelena solata z mlado čebulo, različica grške solate (brez oliv), pecivo z breskvami in jagodami, ,

Danes- goveji zrezek, pečen krompir, blitva s kislo smetano in česnom.

JJ

Sem se odločila, da se pridružim debati v tej temi, ker mi je tako zanimiva in daje toliko idej, da me skrbi če boste slučajno nehali pisati! 

Pri nas smo v soboto jedli svinjske kareje, riž z zelenjavo in zeleno solato, popoldan pa tiramisu

Včeraj pečen domač kifeljček, solato in sadno kupo.

Danes pa kruhove cmoke, meso z zelenjavno omako in spet zeleno solato.

Če ne bi bila tako zelo lačna, bi objavila kakšno sliko, tako pa drugič...

luccka

Tako kot luccka se tudi jaz pridružujem tej temi.

Mi smo včeraj jedli: piščančja nabodala, čevapčiče, mlad pečen krompir, pečeno zelenjavo, mlado (domačo) čebulo, zeleno solato; za sladico pa tiramisu in princeske.

Danes bo za kosilo bučkina kremna juha in palačinke (z Nutello ali marmelado).

Jutri: špageti s šparglji in zelena solata.

Vsak dan z veseljem pogledam, če je kakšna nova fotka v tej temi. Sama sicer nisem tako "pridna", da bi vse dokumentirala.
Edino, kar mi je uspelo spraviti na fotoaparat (oz. kar na telefon), je del včerajšnje sladice.

juti

Ninja 24, kje kupiš divjega lososa? Vnaprej hvala za namig!

Dobrojedka

Danes zelena solata s krompirjem, popečene rdeče paprike s česnom, za posladek pa čokoladni sladoled s karamelo in  z ananasom, meliso, limeto in veliko ledu. , res uživam kadar mi kuha moj dragi

aby

Včeraj goveja juha z rezanci, pražen krompir, naravni zrezki, dušen mlad korenček in grah, bučke v pivskem testu in zelena solata. Za sladico pa smo zobali češnje.

Danes pa praznenje zamrzovalnika- 2 del kanelonov od zadnjič v paradižnikovi omaki z sirom, zelena solata z koruzo, en del družine, ki pride pozno se je odločil za hrenovko , paradižnikovo solato in kruh iz sosednje pekarne. Sladica: sladoled -Planica

PONEDELJEK:

Đuveč, zelena solata:

Pozdravček! 

Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 06. 2011 15:37

rižota, z obilico zelenjave i n precej manj mesa, domača endivija () s fižolom. Ja, sadike endivije sem pa res kupila v H. Pa ne samo teh sadik, prav vse so dale izjemne pridelek.

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti