Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

vikica je napisal/a:

Morska medvedka prosim povej kako razkošičiš češnje, da ni nisi vsa poškropljena in da ni kuhinja vsa od soka.

Enostavno. Češnje grem "obdelovat" k moji mami na teraso in razkoščičevalec držim malo stran od sebe.

Tako ostaneva jaz in moja kuhinja čisto čisti

Drugače pa ne vem, ker to špricanje je res prava groza

MM

Al pa srednjeveška metoda za malo manjše porabnike, ki še niso uspeli nabavit napravice - 2 noža, vpoklic prijateljice, laptop z muziko do fula, kilometri papirnatih brisač in reži miki pa puli peške ven. Rezultat - 5 štrudljev v zamrzovalniku pa en v trebuhu Aja pa seveda nepopisna sprostitev s čvekanjem ob delu. Slikovni dokaz pa spodaj (sicer vizualno šepa, ker je kuhinja sedajle v temi, da se ne vidi kdo hodi štrudelj krast  )

Viva Meier

Danes: svinjska pečenka, mlad krompir in korenček z rožmarinom, lisičke v smetanovi omaki, zelena solata s koruzo in češnjev zavitek

Smo imeli družinsko proizvodnjo..ati nabral lisičke in češnje, jih razkoščičil, mami nabrala solato in spekla štrudelj jaz pa očistila lisičke in naredila omako

Roncolino

NEDELJA:

Juhica (brzinska); telečji kotlet, pečena zelenjava, pečen kifeljčar, zelena solata.

Pozdravček!

Danes: polentini muffini s kapo iz paradižnika, bučk in parmezana, gratinirano v pečici. Zraven pa hladen zeleni čaj z limono in s svežo meliso.

aby

Mi smo pa imeli danes zelo dobro kosilo.

lp

cervus

Pri meni goveja juha z zdrobovimi cmočki, rižota z morskimi sadeži in zelenjavo, ter skleda zelene solate z redkvico :))

melcii

Mi bomo imeli pa dobro večerjo!

lp

mzm

Pri nas pa včeraj golaž, kruhovi cmoki in solata,

danes pa na terasi puranji zrezki in prvič domač  ( rdeč kifeljčar- ) pa seveda solata

češnje pa še čakamo, imamo bolj pozne, lepo nedeljo še naprej, pri nas je spet sonce

tabu

Pri meni je tudi bilo dobro pozno kosilo, pa večerje sploh ne bo!

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti