Danes: sardelice in ajdova kaša s prvo letošnjo zelenjavo z vrta, solata, za posladek polževa hišica. Za jutri sem že danes zelooooo počaaaasi scmarila golaž, jutri na hitro dodam še mini makarončke in solato pa je kosilo nared.

Ninja24
Danes: sardelice in ajdova kaša s prvo letošnjo zelenjavo z vrta, solata, za posladek polževa hišica. Za jutri sem že danes zelooooo počaaaasi scmarila golaž, jutri na hitro dodam še mini makarončke in solato pa je kosilo nared.

Ninja24
Nejčica kako lepa torta. Ti si pa res pridna....
Ninja24, ti si me pa tako navdušila, da sem šla v ribarnico pogledat, če imajo sardone. Imeli so samo sardele, pa mi niso bile všeč, zato sem sem kupila ciplje. Tako danes že kuham govejo juho, če bo komu teknila. Zraven bodo pečeni ciplji v pečici, pečen krompir,malo zelenjave in zelena solata z maminega vrta.Mi je dala dve ogromni glavi gentile. Za posladek češnje in jagode.
Jutri če bo le dovolj časa (peljemo nazaj sposojeno otroško posteljico, pa še drugi nakupi bodo vzeli čas) bo za kosilo goveja juha, špinača( iz maminega vrta-blanširana v zamrzovalniku), pire krompir, verjetno hrenovke, solata. Če pa kje obtičimo predolgo časa obstaja alternativa: mesna omaka (iz zamrzovalnika) in špageti, pa seveda zelena solata.
Danes: čevapčiči, dušene bučke, pire krompir
Jutri: goveja juha z zdrobovimi žličniki in jetrnimi cmoki, govedina iz juhe, pražen krompir, solata
Nedelja: goveja juha (verjetno s palačinkami), štefani pečenka, solata
matejaoz
PETEK:
Pražena jetrica in kruh; mango na grški solati:

Pozdravček!
Grahova kremna juha s korenčkovimi cmočki, po receptu Naturete.
VesnuskaGoveja juha z rezanci, pleskavica, pire in zelena solata s česnom.
JJ.................. mango na grški solati, najljubša Aristotelova jed
.
Pri meni danes, pescado frito a controlar la concentracion de acido graso omega tres con vino bianco, todos para salud, ali po naše: srdele
Danes: rižota z piščancem, zelena solata, desert
Včeraj: Kremna rižota s škampi in solata.
, itaq. ![]()
Z današnjim bo malo več dela: Odišavljen piščanec z žara, njokiji z orehi in pestom, razredčenim
s smetano (za ene), gazpacho namesto solate. Solata iz jagod in koščki lubenice z baziliko, malo posoljeno s solnim cvetom in poškropljeno
z limetinim sokom, za desert.
, of course.
Pa "samo" petek je, kaj bo šele na mizi tale vikend.
![]()
Verjetno ena sama ![]()
![]()
Lepo se imejte!![]()
Danes končno kosilo kot se spodobi (al pa tud ne): pomfri, pečena postrv, paradižnikova solata, jagode.
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cheesecake

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci