Danes:korenčkova juha,zelenjava kuhana na pari,pečen puran ,solata mešana, sladoled.
Jutri:obara,ajdovi žganci,solata.
MilžiDanes:korenčkova juha,zelenjava kuhana na pari,pečen puran ,solata mešana, sladoled.
Jutri:obara,ajdovi žganci,solata.
MilžiDanes: goveja juha z zdrobovimi žličniki, perutničke, kotleti in mlad (domač!!) krompir, vse pečeno v pečici, solata
Jutri: zelenjavna juha z domačo, mlado zelenjavo (krompir, grah, korenček, kolerabica), palačinke
matejaoz
| andrejka je napisal/a: |
Ninja24, recept za sladico, lepo prosim. Se mi cedijo sline, mmmmmm. |
Andrejka, recept sem že oddala, upam, da bo kmalu objavljen v bazi receptov.
Drugače smo se pa včeraj spet mastili na pikniku (namaz iz 4 sirov, namaz iz dimljene postrvi, čevapčiči, perutničke, ražnjiči, francoska solata, bučke in paprika na žaru, polžki z zaseko in za piko na i še kokosova torta z eno lušno
na vrhu za mojega
.
Danes bova pa mlad krompir iz pečice s papriko in bučkami, solato in ostanke žabje ![]()
NEDELJA:
Kus-kus na zelenjavi, nadevan telečji zrezrek v omaki posut s praženimi pinjolami, zelena solata z mlado čebulo:

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 29. 2011 12:51Danes: pečen piščanec, pečen krompir, bučkini zrezki, berivka, marelični štrudelj
Padro padrone je odsoten, ostali člani družine smo pa navalili na en kvazi McDonald's:

lp
cervusPri nas danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, pečen kifeljčar, medaljoni iz svinjske ribice, paradižnikova solata, zelena solata z redkvijo in kozarček californijskega roseja.
danes:kokošja juha,pražen krompir,kokoška,zelena in kumaričina solata!
sladica:sladoled domače izdelave smo sprobali našo novo mašino (jagodni,čokoladni in vanilijev)
včeraj:zelenjavna zloženka iz mlade zelenjave(bučke, nadzemna kolerabica krompir) ter zarebnica v čebulno poprovi omaki! sladica:jagodni frape,trojni užitek!
petek:pečenka,mladi krompir ter kumare v solati.sladica:zapravljanje denarja in nakupovanje daril ( nek junijski naval rojstnih dnevov )
četrtek:čorba in puding ( ni blo nekega navdušenja)!![]()
![]()
!!!
nejčica
goveja juha, zelenjavna rižota, pečena riba, zelena solata
tjasDanes: šparglji z holandsko omako, kuhan krompir s peteršiljem, dunajski zrezek, kapučino in domači keksi.
Migla![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pivski kruh

Jabolčna torta