| Sashika je napisal/a: |
Mamamia, nargilo bi jst tudi :)) Danes kosilo bolj na hitro, poletna solata s špaglji in bučkami. Jutri pa na morje!!!
|
Ti samo pridi ....![]()
Mamamia
mamamia| Sashika je napisal/a: |
Mamamia, nargilo bi jst tudi :)) Danes kosilo bolj na hitro, poletna solata s špaglji in bučkami. Jutri pa na morje!!!
|
Ti samo pridi ....![]()
Mamamia
mamamia| Sashika je napisal/a: |
|
Ti saao pridi, evo, izbiraj: Iran, Libija ...

| ežoj je napisal/a: |
Danes, en expectacion la lluvia pronosticado ( po naše: zrezek z rižom in solato ): |
, viš, na našem koncu pa pomeni: testenine (iz moke in drobtin) s pestom (prva bazilika iz domačega balkona)
zraven še skleda hrustljave solate, češnje
lp
mzmmešana solata iz zelene solate, korenja, surove zelene, oliv, z baziliko, gor pa pečena marinirana piščančja prsa (z ostrigino omako)
www.mojalbum.com/naredilaanaMamamia, zakaj vsa ta izbira??? Zdaj se pa ne morem odločit ![]()
Mzm, danes je bil tudi pri meni dan za pesto, sem dobila en kup domače bazilike in sem jo kar hitro porabila. Zaenkrat še v hladilniku, kmalu na mizi![]()
Focaccia za večerne obiske......pa zaloga hladnih rogov![]()
![]()
![]()

Danes: čevapčiči, fižol s pekočim ajverjem, berivka
breskvasreda: musaka iz jajčevcev, mešana solata
četrtek: piščanec, krompir in bučke iz pečice, paradižnikova solata
petek: v koruzni moki povaljani osličevi fileji, pečeni v ponvi, slan krompir s peteršiljem in olivnim oljem (pravim grškim), mešana solata
sobota: sva sama in bova jedla zunaj
JulijaDanes:
- goveja juha z domačo ribano kašo
- dušeno kislo zelje
- govedina iz juhe
- fižol v zrnju s prepraženimi drobtinami (na putrčku, jasno..)
- kupljeni krompirjevi svaljki
Poobedek:
- olive, sir in vino
![]()
japaja
Domača pica z morskimi sadeži ![]()
včeraj- pohane šnite, domač breskov kompot
četrtek- zobar
, tako,da je bila potem večraja- špageti s paradižnikom, solata, pesa
sreda- prvi kifelčar- pečen v pečici s šarlotko, korenčkom in bučko, solata
torek rižota s piščancem, solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bujta repa

Tarte tatin z jabolki