Danes: gibanica zmečkanka, berivka, domač sadni sladoled
breskva
Velikonočni toast
Danes: gibanica zmečkanka, berivka, domač sadni sladoled
breskvaDanes ribji poskus številka 2: sardele, (v ponvi pečene, brez moke in z malo olja), blitva s česnom, kruh, skleda
radiča (sekondo tajo) in češnje, jipavke ![]()
čakajoč na ponev
japaja, ![]()
![]()
![]()
elaphus, si me namatrala, da sem si potolažila firbec! Ha, pa vem eno novo!
lp
mzm
Jepavke, če že. Ker ene so sz Vajdušne, druge pej sz Jepave. Ampak to so že generacijski trilčki in pasaže Primorcev brez morja, ane?
nolaJa, seveda, Jepava je, lapsus! Hvala, srečnica z morjem ![]()
lp
mzmDanes: grška musaka, solata, domač vanilijev sladoled.
Jutri: mesni ragu s testeninami, solata za moža. Jaz bom cel dan pila jogurt in kislo mleko. Upam, da bo šla kakšna kila dol.
lp
BORCEKDanes: ričet, češnje, lincerji.
Jutri: pečena piščanec in krompir, popečena zelena paprika, domača solata (miks: večja berivka, ameriška rjavka, unicum, tržaški solatnik, češnjev paradižnik, začinjeno s slovenskim česnom).
Četrtek: sladko mlado zelje s petršiljem, krompirjev pire, moški del družine pa še kuhana domača klobasa.
Petek: v pečici pečene ribe (file šarenke ali brancin - kar bodo prodajali), tržaška solata, blitva s krompirjem.
![]()
Tvoja rebra zgledajo zelo lepo in okusno kolega Ežoj ,medium pečene in ne mi govort da niso bile dobre. Meso že po osnovi ne more zanič kamoli govedina na žaru .
lp
hedonistJa no, saj kuham ![]()
![]()
Sobota:
krem juha iz bučk
pohana kura v koščkih in mlad krompir:
... v nedeljo piknik z odojkom, roštiljčanjem, solatkami, ![]()
![]()
... ponedeljek:
zelenjavno-mesna čorba in ostanki tortice
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Velikonočni toast

Curry riž s tofujem