sladko zelje, pire krompir, misel na jagode, debele, sladke in dišeče........ampak, jutri bodo pa zares take
Balenka
Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom
sladko zelje, pire krompir, misel na jagode, debele, sladke in dišeče........ampak, jutri bodo pa zares take
BalenkaDanes: goveja juha z zdrob.cmoki, puranji file, đuveč, zelena solata z lečo.
lp
PONEDELJEK:
"Svedrčkriflajš", zelena solata:

Pozdravček!
Nč se nisem zgubil, tukaj sem.
- sobota: v pečici pečena paprika
- nedelja: družinski piknik
- danes: pospravljanje ostankov od včeraj
včeraj za posladek, bela pita :
in:
Ideja je že zdavnaj padla za danes: porova juha, telečji zrezki z gobicami v omaki, kruhova štruca z zelenjavo, zelena solata.
Jutri: filane paprike , pire krompir, zelena solata
Danes: goveja juha z zdrobovimi cmoki, meso iz juhe, rižota s češnjevcem in rukolo, berivka
breskvavčeraj smo imeli: govejo juho, mesne polpete ali faširance-kakor kdo hoče
, krompir v oblicah, berivko
danes pa bo: morska rižota in berivka ![]()
Mi pa danes ne bomo filanih paprik... Zaradi vročine bomo rajši osvežilno solato iz kumar in zelenjavo in meso iz voka.
V soboto testenine z mletim mesom, v nedeljo dunajski zrezki in francoska solata (nekateri zaradi premajhne kaloričnosti prej naštetega še pomfri
), včeraj domača(!
) pica, danes pečena piščančja bedrca, pečen krompir in rdeča pesa. Solate na žalost še ne morem zaradi zdravstvenih nevšečnosti
.
TOREK:
Rižota, zelena solata:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom

Schwarzwald kocke