Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: pica z rakovimi repki in surimi, pečena posuta s svežo rukolo

Jutri: pisani špagetini s tunino omako, mešana solata

matejaoz

Danes:

- pohan sir

- tatarska omaka

- zelena solata z rdečo redkvico

Poobedek.

- jabolčni frafe

Posladek:

- probna vožnja s potovalno vespo (da mal pokažem mladini, kako je treba sedeti zadaj, hehe...)

japaja

Danes zame nebeško kosilo: ričet, domače klobase, štrudelj iz skute, smetane in rabarbare.

lp

irenakr

Ampak tole pa nisi skuhala v pol ure? Sicer pa izgleda odlično! Sploh štrudelček bi mi zdajle prav pasal!

naor

SREDA:

Zelenjavna juhica; z olivnim oljem zabeljena kuhana zelenjava, vratovina, zelena solata:

Pozdravček! 

sreda: tortelini (pršutovi, puranovi in blitvini) s sirovo omakco, berivka

Julija

Sreda: mineštea, skutina strjenka z borovnicami

breskva

Tudi danes imamo na jedilniku  elaphus, cervus,  , tokrat s polento in  solato, ki spominja na ljubljansko ledenko, z veliko česna.

Buhvej, če ima beva res kremšnite, potem sem ji res fouš...

Ajoj, japaja, ode firzura

lp

mzm

Danes:

ežoj

Joj, s koliko besedami je pospremljen tale slavnostni meni. Manjka pa bel prt, šopek rož, prižgana svečka. OK, OK, se strinjam, sončen dan nadomesti vse to. Pa srčki na prtu.

No, vsaj družba je obširna, živahno plavajoča. Kje so pa , ežoj?

Pri meni danes manj slavnostno: čemaževi žličniki, gratinirani, piščančji ocvrti karkoližeiztrgovine, solata kristalka. Zdajle zapoznel zeleni čaj z geografskim poreklom.

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti