Pri nas včeraj: zelenjavna juhica iz cvetače, brokolija in krompirja
danes: makaron flajš
Pri nas včeraj: zelenjavna juhica iz cvetače, brokolija in krompirja
danes: makaron flajš
Včeraj sem imel naporen dan, nekaj sem mogel urejat in delat, niti do pošte nisem stopil. Danes tudi, sem mogel nekaj zjutraj dokončat, pol odpeljat. Srečom, mi ni bilo treba kuhat. Daragička je dovolj skuhala paprikaša in mi dala ( tudi solato ), nekaj je prispevala nizozemska kvinka in evo:
Seveda se zahvaljujem iz vsega srca: hvala!
Luštrek na paprikašu je pa moj!
ežojTudi pri meni doma je bil danes paprikaš in velika skleda domače zelene solate ![]()
Ni zakaj, tudi drugič!
Ežoj,
![]()
![]()
Pozdravček!
Ajoj! Ežoj je imel včeraj rojstni dan. Malo pozno, a iz srca: Vse najboljše!
danes za kosilo: ribje palčke pečene v pečici, zelena solata s paradižnikom in koruzo (moramo 1x sprobat Vanjino zeleno solato z avokadom, me že prav draži
)
sladice po kosilu ni bilo, so kremšnite zjutraj že miške pojedle![]()
![]()
![]()
![]()
Ežoj ![]()
![]()
![]()
Ežoj , pridružujem se vsem , ki ti želijo vse najboljše za tvoj rojstni dan !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
L p
manca51Včeraj: ogromna skleda berivke z redkvicami, dušeni puranji zrezki z jajčevci, krompir v kosih z drobnjakom, amareto tiramisu
Danes: gratinirani jajčevci polnjeni z ajdovo kašo na bučnem olju in gorgonzolo, spet en škaf solatke z redkvicami.
Ninja24Pri nas danes miljonska župca in namaz iz pečice ( ne vem kako se imenuje, recept iz baze) in berivka z jaci . Jutri florentina in velika skleda solate.
Pridružijem se čestitkam ob rojstnem dnevu Ežoja, zato Ežoj vse dobro.![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Eksotični suši

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način