Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj vse najbolše za tvoj rojstni dan

Četrtek: pirina rižota, pečen piščanec, berivka.

breskva

Pire krompir, haše, solata iz motovilca in rukole (čipkaste) s fižolom. Ena, ki je bolj izbirčna, namesto pireja špagete. Posladek po kosilu: osipavanje krompirja (pa ne pireja).

lp

cervus

Včeraj: repa s pire krompirjem in domače pečenice

Danes: solata s piščancem

Roncolino

četrtek: dušen riž s porom in korenčkom, piščančji ražnjiči domače izdelave, skleda berivke

Julija

Danes jajčevci na način parmigiana (ne morem več čakat sezone )

in skleda radiča s fižolom, drugi rez

kuharica Mici, tudi pri nas rečemo temu grozdju, meddrugim, smrdljivka  

lp

mzm
Danes:pasulj,šink,solata, sladica. Jutri: zelenjavno mesna rižota,berivka,puding. Milži

Včeraj: polnjeni šampinjoni, ražnjiči, solata.

Danes: na hitro - hrenovka

Nena

Ežoj, vse najboljše! Pa veliko

rosie

Ezoj, z zamudo vse najboljse!

Tast naju razvaja za nekaj dni, danes smo imeli sparglje, rimski brokoli, nekaj lokalnih "salumov", rikoto in pekorino... Nato pa jagode in sladoled, meni eden najljubsih v mestu: pistacija in zabaione...

Vreme je pravsnje za kratke rokave in martinckanje na soncu :)))

LP,

Sasa

Saša

Včeraj: Špageti s popečenim paradižnikom in pestom. Solata. Margharita, trenirali za Cinco de Mayo.

Danes: Ni bilo časa niti za dihanje, kaj šele za kuhanje. Sendvič. Jao, da me moja oma vidi! Plus Margherita za veselo praznovanje.

Jutri: Časa na pretek, bomo še videli, kaj bo. Sigurno vsaj kak gin tonik ali .

Pojutrišnjem pa sigurno nekaj echt francoskega.  

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti