Ežoj res si dobro streniral tele tvoje zlate ribice, da ležijo čist pri miru na krožniku, ko jih slikaš, samo mal ti jih je sonce "opajsal"... ![]()

Mandljeva juha ajoblanco
Ežoj res si dobro streniral tele tvoje zlate ribice, da ležijo čist pri miru na krožniku, ko jih slikaš, samo mal ti jih je sonce "opajsal"... ![]()
To , ežoj , ja ! Kosilo , kot v dobrih , starih časih - pred tvojim potepanjem po Argentini .
![]()
Sem že parkrat pomislila , da so te tiste muhire tam čisto razštelale , da sploh nisi več pravi ežoj , he , he ....
L p
manca51Mzm, tebi bodo počas tisti tvoji jeleni še skoz ušesa pogledal....![]()
Rimljanka, kaki srčki na prtu, mašnce so, mašnce.....
Danes, glede na včerajšnje kopanje kanalov, banane v ogromnih količinah. Tisti, ki pa imajo zobno bogastvo ok in nedotaknjeno, so si pa privoščili zabeljen fižol in krompir s klobaso.
lp
cervusVčeraj: zelenjavna juha, panirani kalamari, pečen krompir, brokoli, zelena solata
Danes: goveja juha z rezanci, testenine s koščki piščanca in dušeno zelenjavo na paradižnikovi omaki, zelena solata
Jutri: zelenjavna juha, kuhani skutini štruklji, kompot, zelena solata
NENA58Irenakr!!!!!!!!!!!![]()
![]()
ponoči sem sanjala te tvoje domače klobase, jao!!!!![]()
![]()
Tudi meni so prav dobesedno zadišale ven iz ekrana .... (ja, ja, sem že vso slino obrisala, ni panike)
Danes:
- paštafižol
- en približni približek zgoraj omenjene domače klobase
- skuta z limono, medom, cimetom...
Posladek:
- končno končana papirološka vojna (kdor se zadnji smeje press)
Poobedek:
- vse 4 od sebe
Aja, NENA58, kako pa teknejo panirani kalamari? Mi takih še nismo jedli.
(brez zamere, jst to vse štekam, ampak če prideš kdaj med strokovnjake...KVAK
)
![]()
japaja
Aha, neki pozabla:
Mšzmokce, itak čelada, če bi bla pa brez (kar ni vzgojno), ne bi imela nič proti, če mi jih veter polovico odnese..
(za sušenje potrebujem 1 uro najmanj, frizerji me pa zavoljo tega ne marajo KVAK
)
A kolk ma frizeraj veze s Kulinariko? Ima, ima! Grem tja vedno oborožena s sendviči.
japajaČETRTEK:
Piščančji paprikaš, zelena solata:

Pozdravček!
| mišzmoke je napisal/a: |
Takole zgleda smrdljivka v naravi, v skledi pa takole. Vonj me spominja na kuhanje repe in kolerabe za prašiče, iz mojeg otroštva kuharica Mici, kaj pa uporabljaš od smrdljivke? lp
|
Pri nas plod ![]()
, ampak potem kasneje, v jeseni.
Hvala za slikovne namige.
Smdljivka = izabela = aromatično črno (menda lahko tudi belo) grozdje, ki ga imate verjetno tudi pri vas. Kako mu pa vi rečete?
LP
kuharica Mici
Danes: zelenjavna juha, domači široki rezanci z makom
Poobedek (v stilu Japaja): sanje o klobasi Irenekr. Mislim, da bi take fotografije morali prepovedati, ker vzpodbujajo slovenski nacionalni šport (foušijo).
pirnicaKake face ste, ste me ful nasmejale
..... samo imate pa prav, klobase so bile pa tako dobre, da smo danes kar naredili reprizo.
Lepo bodite!
irenakrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljeva juha ajoblanco

Velikonočni toast