Imeli smo rižoto z Ajdinimi (
) popečenimi šampinjoni, suhim paradižnikom, šparglji...

skleda smrdljivke in jagode.
lp
mzmImeli smo rižoto z Ajdinimi (
) popečenimi šampinjoni, suhim paradižnikom, šparglji...

skleda smrdljivke in jagode.
lp
mzm![]()
Ti, posluš, mzm, pri vas pojeste kar veliko smrdljivke. A je res tako dobra? Jaz je nisem še nikoli probala. A je dobra tudi, ko cveti oz. odcveti????
lp
cervusTi, posluš, elaphus,dobra je! ![]()
Malo trša je, jo pač narediš kot vroč regrat, kak cvet pade not, je vse lepo rumeno. Res pa je najboljša do srede poletja, potem se nam malo ustavi ![]()
lp
mzm| mišzmoke je napisal/a: |
Ti, posluš, elaphus,dobra je! Malo trša je, jo pač narediš kot vroč regrat, kak cvet pade not, je vse lepo rumeno. Res pa je najboljša do srede poletja, potem se nam malo ustavi lp
|
A od smrdljivke jeste listje? ![]()
Mlado ali kaj? Tema.
Berem že toliko časa, pa mi sploh ni potegnilo.
Kaj zaboga je to smrdljivka?
No, pri nas je bil danes za kosilo chili con carne( sta me včeraj spomnila Novakova dva ), zraven pa mlado zelje v solati.![]()
PONEDELJEK:
Riž z grahom, riba (panirana, iz pečice), omakica
, zelena solata; skutine rožice:

Pozdravček!
Šmorn in breskov kompoot;
včeraj z žara hrenovke, sir in paprika, poleg še paradižnik na rukoli
sobota- piščančji koščki s gobami v smetanovi omaki, široki rezanci,
petek- palačinke z jagodno marmelado in smetana
čettek- ješprenj
Takole zgleda smrdljivka v naravi, v skledi pa takole. Vonj me spominja na kuhanje repe in kolerabe za prašiče, iz mojeg otroštva![]()
kuharica Mici, kaj pa uporabljaš od smrdljivke?
lp
mzmnedelja: goveja juha z ribano kašo, govedina iz juhe, pražen krompir, hrenova omaka, mešana solata
ponedeljek: goveja juha z reznaci, ocvrti piščančji fileji, pečen mladi krompir, paradižnikova solata
torek: zelenjavna enolončnica, sirov zavitek
JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja juha s tortelini

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)