Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Imeli smo rižoto z Ajdinimi () popečenimi šampinjoni, suhim paradižnikom, šparglji...

sdc17346_613_01

skleda smrdljivke in jagode.

lp

mzm

tulka

Ti, posluš, mzm, pri vas pojeste kar veliko smrdljivke. A je res tako dobra? Jaz je nisem še nikoli probala. A je dobra tudi, ko cveti oz. odcveti????

lp

cervus

Ti, posluš, elaphus,dobra je!

Malo trša je, jo pač narediš kot vroč regrat, kak cvet pade not, je vse lepo rumeno. Res pa je najboljša do srede poletja, potem se nam malo ustavi

lp

mzm

mišzmoke je napisal/a:

Ti, posluš, elaphus,dobra je!

Malo trša je, jo pač narediš kot vroč regrat, kak cvet pade not, je vse lepo rumeno. Res pa je najboljša do srede poletja, potem se nam malo ustavi

lp

mzm

A od smrdljivke jeste listje?  Mlado ali kaj? Tema.  Berem že toliko časa, pa mi sploh ni potegnilo.

kuharica Mici

Kaj zaboga je to smrdljivka?

No, pri nas je bil danes za kosilo chili con carne( sta me včeraj spomnila Novakova dva ), zraven pa mlado zelje v solati.

rosie

PONEDELJEK:

Riž z grahom, riba (panirana, iz pečice), omakica , zelena solata; skutine rožice:

picture_4680_613picture_4678_613

Pozdravček!

Šmorn in breskov kompoot;

včeraj z žara hrenovke, sir in paprika, poleg še paradižnik na rukoli

sobota- piščančji koščki s gobami v smetanovi omaki, široki rezanci,

petek- palačinke z jagodno marmelado in smetana

čettek- ješprenj

katti

Takole zgleda smrdljivka v naravi, v skledi pa takole. Vonj me spominja na kuhanje repe in kolerabe za prašiče, iz mojeg otroštva

kuharica Mici, kaj pa uporabljaš od smrdljivke?

lp

mzm

nedelja: goveja juha z ribano kašo, govedina iz juhe, pražen krompir, hrenova omaka, mešana solata

ponedeljek: goveja juha z reznaci, ocvrti piščančji fileji, pečen mladi krompir, paradižnikova solata

torek: zelenjavna enolončnica, sirov zavitek

Julija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti