Ja, miška
ti si zagrabila une eksperimentalne! Une, ta prave so: orehova jedrca pomočena v belo čokolado, pol vse skupaj v črno!

Ja, miška
ti si zagrabila une eksperimentalne! Une, ta prave so: orehova jedrca pomočena v belo čokolado, pol vse skupaj v črno!

multi, poglej nekaj strani nazaj taga foruma!
ežoj
Bom, samo mene zanima, če se to da naredit tudi brez orehov. Ne smem se preveč zafrkavat s temi zadevami. Orehi, vršički pa to. Malo lahko, če pa je veliko pa dobim napad. Isto tak pri medu.
Multi
multivitamin| multivitamin je napisal/a: |
Bom, samo mene zanima, če se to da naredit tudi brez orehov. Ne smem se preveč zafrkavat s temi zadevami. Orehi, vršički pa to. Malo lahko, če pa je veliko pa dobim napad. Isto tak pri medu.
Multi
|
po moje, namesto oreha lahko daš košček krede, sam okus ne bo " ta pravi "!![]()
Jao Ežoj, te bom v ribnik poslal. Kredo sem pa jedel v osnovni šoli. Ker je blo govora nekje o surovem krompirju, sem poskusil tudi kredo. Pa ne bi več, no.
Multivitamin
multivitaminJa, ežoj, pograbila sem eksperimentalne, ker so bili narejeni po moje: v slivo oreh, vse skupaj na tanko z belo in nato bolj na debelo s črno čokolado. Tebi sem pustila une, po tvoje. Ajd, da vidimo, čigavi so ta pravi. Moji, a ne?
Že Janez Svetokriški ima zgodbico o ženskem "prav", še med utapljanjem je gnala svojo, ko je strigla s prsti ![]()
![]()
![]()
lp
mzmAja, kaj mi lahko kdo pojasni nekaj? Al naša vlada pada al se meni sanja kaj od substanc. Sem šel brat navodilo za Bloxan pa nič ne piše,da bi bil kak stranski učinek na vlado RS.
Multi
multivitaminRusko zelje je nekaj podobnega temu: http://www.kulinarika.net/recepti/3182/mesne-jedi/rusko
Zelje - plast na čebuli prepraženega mletega mesa - riž - suha rebrica... in še enkrat: plast zelja - meso - riž - suhe klobase - zelje. Vse zalijem s tekočino, ki sega 2 cm nad maso; v pečici se peče približno 1,5 - 2 uri.
Res je, da je "energetska bomba", ampak - če je žur, naj bo žur!
Pozdravček!
Hvala Dragička.
Multi
multivitaminSem sedaj gledal na poročilih o eni gostilni. Ne vem kak se reče. V glavnem brezposelni mladi kuhajo in so odprli gostilno. Mislim, da v Ljubljani. Ful pohvalno in bom šel tudi tja jest, ko bom naslednjič v kapitalu.
Sem pa pisal,telefoniral, to poslušal in sem vmes izpustil ime te gostilne in kje v Ljubljani je sploh. Če kdo ve, naj javi. Hvala,
Multi
multivitaminKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirin kruh s semeni

Zmagovalni bananin kruh