Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom
piščančja prsa iz pečice in velika skleda solate :) :)
larciČETRTEK:
Rusko zelje:

Pozdravček!
Dragička, lepo te prosim,da mi na ZS pošleš, kak to zelje nardiš. Malo se mi sanja, ne pa dovolj. Al pa kr sem, da bodo še drugi meli kaj od te dobrote. Hvala.
Multivitamin
multivitaminJa, dragička, kr sem ga daj na kratko, se mi zdi, da je to kaj grškega ali srpskega ( ne pa ruskega ).
Pri meni danes, nadaljevanje akcije praznim zmrzovalnik. File nečesa z Aljaske ( verjetno kakšna kanadska kemijska industrija ), tako, od daleč, spominja na ribo:
za posladek limnolino afnanje ( evo, kako se naredi ):

mal je packarije, ni pa noben kunšt. Priporočam.
ežojJa darling, lahko bi napisal kako se temu reče.
Sem danes sploskal faširane. Mučos finos. Kaj pa japaja? Menda ja ni šla v Madrid. Sem bil včeraj in je blo bezveze. Čakam,da se oglasi.
Multi
multivitaminČiščenje odpovedano do drugega tedna, zato danes : čemaževa mineštra, skleda smrdljivke z vročim krompirjem in panceto. Ob vrnitvi z obiska pri ežoju
(baje je japaja v Madridu
) sem malo okrancljala limnolino sladico

Kaj tako dobrega že dolgo nisem jedla! Kakšna skladnost okusov! Pa kaj, če je bilo malo popackano vse naokoli, pa kaj, če bo treba trikrat več v hrib, pa kaj...
limnol, zaželjen bi bil pogostejši zapis tvojih jedilnikov ![]()
lp
mzm
Jao miš moja, kje si pa zbrskala to sladico od Limnol - mon cherie.? Aja, pol danes v ribniku ni blo gneče,ne? Šefica v Madridu peca muherote, ti pa plešeš. Samo se pazi, ko se mačka vrne veš.
Multi
multivitaminKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom

Pivski kruh