Sreda: testenine z bučkami v smetanovi omaki, puranji zrezki, zelena solata, domači marelični sladoled.
breskva 
Sreda: testenine z bučkami v smetanovi omaki, puranji zrezki, zelena solata, domači marelični sladoled.
breskva Danes smo imeli špagete, ki so koketirali s špageti na način Matriciana, le da je bila namesto slanine iz ličnic (guanciale) kraška panceta. Ob pomoči prijazne kulinaričarke, bom kmalu lahko poskusila še s slovensko "ličnico". Saj res, ima pri nas še kakšno ime ta slanina?
Fotografije ni, saj gvišno še niste videli nobene moje s špageti, ardečimi, a ne ![]()
![]()
Multi, to si pa dobro skombiniral, bravo.
lp
mzmVčeraj: Krompir v kosih, čevapčiči, solata.
Danes: beli krompirjevi žganci in segedin.
Jutri: Čufti, pire krompir, solata. Za sladico pa današnji popoldanski puding ali pa jutrišnje bananino pecivo.
Jejžavčeraj pri moji mami pasulj in kruh, danes pa kislo zelje pa pečenica - praznimo zamrzovalnik.
tanjajPr nas danes - znajdi se. Kruh, pašteta,sir,salame in v obratnem vrstnem redu in pomešano.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Multivitamin
multivitaminKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja iz palačink

Bučna juha s kokosovim mlekom