Danes: riž s papriko in korenčkom, sardele, regrat z jajčko.
gobica1402
Brownie Muffins
Danes: riž s papriko in korenčkom, sardele, regrat z jajčko.
gobica1402Sashika, hitro pridi, samo še dve sta ostali.
Pozdravček!
Včeraj: svaljki v družbi govejih zrezkov in zelenjave, svaljski v družbi piščančjih zrezkov z bučkami v smetanovi omaki, solata

Danes: basmati riž + piščanec z zelenjavo in indijskimi oreščki, pa seveda solata ni manjkala..

Danes:zelje s korenčkom na banatski način, klobasa, svež domač kruh, mešan kompot

Jutri, prav gotovo, skutine palačinke,naredila Dragička lušte.![]()
arima![]()

Danes sem porabila ostanke: pol vrečke juhe, kar sline so se mi cedile na poti domov, potem pa:
- ostanke od polente z zelišči sem narezala na rezine in jih vrgla na malo prepraženo čebulo, potreseno z malo vegete, poprom in mešanico mediteranskih zelišč; ko je bila polenta pregreta in že malo v koščkih, sem preko vrgla še stepeno jajce in med mešanjem lepo zapekla; zraven skleda solate in kozarec vina, vse skupaj: nebeško.
Jaz za kosilo zelo rada porabljam ostanke od drugih, polento sem dobila od tašče.
Za preostali del družine se pa zjutraj pripravila piščanca v ostrigino-sojini omako z veliko zelenjave, tudi s čajoto (narezano na tanke rezine). So kar predli.
Mamamia
mamamiaDanes spet nedolžna pirina mineštra in

kolački iz baze

Aha, japaja dozoreva, iz zelene prehaja v rdečo ![]()
lp
mzm[citat=--jgirl--]Bojana, tile svaljki na prvi sliki izgledajo pregrešno dobro!
Svaljski so pregrešno dobri in zelo enostavni za pripravo..
Bojanca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie Muffins

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)