TOREK:
Kostna juhica z zdrobovimi knedlčki; svaljki, grahova omaka, pečeno piščančje bedro; zelena solata:

Pozdravček!
TOREK:
Kostna juhica z zdrobovimi knedlčki; svaljki, grahova omaka, pečeno piščančje bedro; zelena solata:

Pozdravček!
Torek:
makaroni z mesno omako, za sladico: JAGODE![]()
Pomladna juhica z razno zelenjavo in nekaj lisičkami, pražen krompir, bečeno kurje bedro, zelen radič v solati.
Lep dan!

Danes:
- čemaževa juhica s pšeničnim zdrobom
- rižota z vršički divjega hmelja
- puranji file na putrčku
Poobedek:
- verjetno horizontala, dokler nekdo ne skuha kavice ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
Matr, ko pogledam, vsi imate ( se mi zdi zmeraj ) boljše kot jaz. Za danes bi se težko odločil, a bi raje kosil pri dragički ali ireni. Ker od tega ni nič, sem mogel sam nekaj naredit ( tokrat brez pomoči konzerve, ne, ne, ni nič omaka a la bologneze, ampak, ne vem zakaj a la trboveze ):
sedaj bi najreje bil z japajo v horintozali ( dokler nekdo ne skuha kavice, pa ne prehitro, lahko mal počaka )![]()
Matr, omega tri mi je čist na nuli, še bom padel v kakšno omega komo!
ežojNo ja, ežoj, tudi tvoje kosilo ne zgleda "švoh"
jaz pa sem danes imela govije zrezek v smetanovo-sirovi omaki, kruhov cmok (domač, itak) in zeleno solato. Za sladico pa na sprehod, preden se ulije![]()
Danes malo čudna kombinacija, je blo pa dobro - bolognese omaka. Potem sem odkril,da doma ni nikakršnih testenin. Se mi ni ljubilo v trgovino. Sem v shrambi najdel mlince. In smo imeli bolognese omako z mlinci in zeleno solato.
Multivitamin
multivitaminoooooooooooo,
. takoj bi se povabila na kočerjo. Lepo za učke in vem,da je bilo
.
Ker se nam je včeraj mehiška večerja sfižila, smo vztrajali danes pri mehiškem kosilu.
Tortilje za Človekinje in hrenovke za Človeka. Šleka pac, kaj pa ne jesta tortilij. Pa tako nebeško dobre so bile.
BalenkaDanes: makaronflajš z zeleno solato.
JannaaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijeve rolice

Sladki greh