Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom
meso iz juhe, pražen krompir,solato ledenko in regrad za sladico pa malinova krema
LpPirnica, hvala za info ![]()
Ja Ežoj, če je pa tako, da imaš premajhnega, potem pa ne bo nič, sorči. Dandanes je pač tako, da brez velikega grunta ni velike ljubezni![]()
Pojasnilo za resne:
Vse to sem se hecala.
Japaja, l.r.
japajaDobrojedka, minimalno pol litra do enega litra, če je več, se ti zdi, da lahko sam urejaš vesolje, pa ko to začneš, to kar hitro pripelje do kakšnih nesporazumov.
Ma japaja, jezik pregrizla, kake pa govoriš ( da bi imel premajhnega ), kje pa.........
Pri meni danes, delovna sobota ( pa v ono temo o podjetništvu ali čemu podobnemu se ne bom nič vmešaval ), za kosilo: obara
Pospravil šajtrgo ( ali je bila karjola ), vse preštihal, za posladek planiral: japaja, pa se nekam ni izpolnilo, sploh ne vem zakaj.
Danes: "musaka iz jajcevcev" zapecena z mocarelo in solata. Ojla,
sem 5 minut nazaj gledal kako ena Osenarka baje ma zaj neki studio za jogo in bla,bla,bla. Je rabila baje leta,da je spoznala,kako pa kaj. Pol je še nek model povedal nekaj o prehrani.
Ma,sem si jaz mislil, pa si še. Ebent,ti jaz leta spoznanj za duševni mir pa se pol reklamirat še z enim greha vrednim trenerjem po tv v prime time. Ja našel mir že zdavnaj brez joge,prdenja,znoja,trenerjev,trenerk,rastlin itd...
Also, pamet v roke pa glavo. Če se že hočete pretegovat pa valjat se dajte, samo prosim na trdnih tleh. Tud v kakem ribniku gre. Tak za špas.
Multivitamin
multivitaminKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom

Browniji s temnim pivom