ežoj, tvoj nož je majka! ![]()
![]()
![]()

Slana pita (Salty pie)
ežoj, tvoj nož je majka! ![]()
![]()
![]()
| irena66 je napisal/a: |
Mišzmoke krasna lazanja. Po katerem receptu jo delaš. Zelenjavne še nikoli nisem delala pa me zelo mika pa se kar ne lotim. V bazi jih je preveč receptov pa ne vem katero bi. Baj.
|
Hvala (tudi japaja). Recept "mzm" sem enkrat že napisala, na tej strani, danes na primer ni špinače, je pa dušen debel, sladek koromač (finokjo). Nekaterim lazanja brez bešamela ni lazanja, meni ne paše. Morda je tudi v bazi kaj takega, a veš, da nisem še pogledala.
, a tisto je prt?! Niti
mi ne pomagajo več...Nož je pa tanartabulši!
lp
mzmVčeraj: Čili, je bilo mrzlo in ne vredno slikanja. ![]()
Danes: Polpeti iz rakovičjega mesa, z malo pekoče majoneze, nadevani, vključno s solato in paradižnikom, v čarobne kruhke. Še dodatna solata.
za ene,
in kaj brezalkoholnega (si ne upam povedat), za druge. ![]()
![]()

Vanja
Hehe... smo že pojedli![]()
Danes:
PLEBEJSKO KOSILO S PATRICIJSKO POSTREŽBO
- ena navadna kurja juha
- ena navaden pire krompir
- eni navadni pohani kurji fileji
- ena navadna tenstana jabčka
Postrežba je bila frfotava in nafrfuljena, počasna in z andahtjo... in z globokimi pogledi, kot se za patricije spodobi![]()
Posladek:
- dolgo, leno popoldne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
Danes pri nas v duhu Kulinarike: svinjski kotleti v omaki - Sarabande, krompir v koščkih, brstični ohrovt - Dušanka, motovilec z jajčki,
(moja s kardamomom).
Zdaj grem pa pobrskati po sladkih receptih ![]()
Mene je pa mož peljal po službi na kalamare, pomfri, solato in pol litra belega štajerca. Zelo dobro že zato ker ni bilo treba kuhat.
Baj.
irena66
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slana pita (Salty pie)

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato