Špargljeve blazinice
Danes sva imela z možem vsak svoje kosilo: kurja juha z rezanci (to sma oba), nato jaz pražena kurja jetrca, mož pa svinjske jetrce v omaki, rizibizi in seveda fižol s črno redkvo v solati (brez fižola mi živeti ni, haha...), na koncu pa zopet oba sladico (moramo porabit gozdne sadeže).
lp

Danes:
- kolikor je še ostalo ene navadne kurje juhce od včeraj
- otmena solata (v bistvu iz ostankov: 5 peres kristalke, 7 listov štrucarja, 1/4 paradajza, 3 zelene olive, nekaj grudic sira, obrezki paprikinih pecljev, naseckano meso iz navadne kurje juhe...)
- palačinke, nafilane s prepraženimi gobami, pokapljane s smetano, posute s sirom in zapečene v pečici
- jabolka, pomaranče, orehi, sir, vino...
Poobedek:
- ena turška kava za vola ubit
- 10 počepov
in
DELAT!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
Vvčeraj:
lignji na žaru, gamberi z limonino travo, sojino mako in kafir listi za predjed; orada, brancin, arbuni na žaru za glaavno jed, zraven zgolj kuhan krompir in solata
nedelja: pečen riž (nasi goreng)
žar: perutnice, dve zgornji kurji bedri, pljučna, dva kotleta, 15 čevapov
riž s čebulo
krompir po špansko (krompir se najprej skuha, potem opeče naolivnem olju in doda strt česen, kumin,čili in na trakove zrezana paprika)
zelena hrustljava solata
Draševe torte: jabolčna s cimetom, snickers, pomarančna, mandarinina z vanilijevo kremo,čokoladna
turška kava
vodna pipa
popoldanski počite
sprehod zaradi sneženja odpadel
zvečer masaža
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špargljeve blazinice

Mini potičke