Danes vsak po svoje.
Mož: konjske zrezke v poprovi omaki in riž:

Jaz: sadna čorba z lešniki ![]()

Danes vsak po svoje.
Mož: konjske zrezke v poprovi omaki in riž:

Jaz: sadna čorba z lešniki ![]()

Danes pri meni, klobasa s prilogami:
Pa če sem prav razumel, tamo ena goji miši in tega noče priznat, da ena naša članica po*iška zaradi tega.
Japaja, za posladek sem te spraševala, ker imaš vedno tako originalne rešitve. Kadar pa ti cuker pade in te kdo razjezi, pa le ugrizni v kakšen dober čokoladni piškot. Boš videla, kakšen blagodejen učinek ima!![]()
![]()
![]()
Eni imajo raje klobase...
Mi imamo danes govejo juho, obloženo kuhano govedino, radič in mandarine.
(MM se je odrolal
)
lp
mzm
Goveji zrezek "cervus" (v paradižnikovo-paprični omaki) s posebno prilogo (krompir v oblicah na palčki, spečen v pečici). Za vitamine - pomaranče. Nekomu v naši familji se je zarolalo, pa je začel kuhat. Me zanima, če ga bo držalo kaj več kot dva dni.
lp
cervusTo bodo kakšni novoletni sklepi, elaphus, le naj držijooooooooooo. V oblicah krompir bi pa jaz tudi.
, danes pa moj nos noče in noče proč od ekrana, kako domiselno narejen krompir, da o "cervusu" ne govorim ![]()
.
Upam, da se mu ne odrola prehitro, je lepo imeti med nami novega kuharja, z novimi idejami!
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jaffa torta

Biskvit s slivami