Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

mšzmoke,mi poveš,kje si kupila ta krompirček? ultranova

ultranova, tisti hrustavci so bili pri elaphus za kosilo, mišzmoke je pašto kuhala......

rimljanka
rimljanka,hvala za popravek;) Upam,da vseeno dobim odgovor ultranova
jota - se še kar čistimo laik

Ultranova, če se ne motim, v Hoferju. Pravi odgovor na tvoje vprašanje bi sicer dal kuhar, ampak vseeno mislim, da kar drži.

lp

cervus
Pri nas med prazniki nismo pretiravali zato smo kar na običajni hrani. Goveja juha z rezanci, pražen krompir, pečen telečji kotlet in piščančji file, rdeče zelje z jabolki, zeljna solata z zeleno ali siljen regrat Jutri: fižolova juha in palačinke. Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 06. 2011 14:27

Ravioli v gorgonzola omaki, solata.

Vilma

telečji zrezki - popečeni, njoki, solata in sadje - menda nam manjka vitanimov.

LP

kuharica Mici

Sporočilo je spremenil(a) kuharica Mici dne 06. 2011 13:25

Danes:

- ostanki včerajšnjih zrezkov v omaki z grahom, podaljšani v rižoto (če se tej rižoti sploh še lahko rižota reče )

- sir, orehi, hruške

-

Posladek:

- trenutno ni pogojev

Naor, za včerajšnji posladek velja takisto (če moje sladko obnašanje ne zadostuje, izvolijo v Zvezdo KVAK)

No ja, malo za šalo, malo zares. V bistvu pri naši hiši nihče ne omedleva za sladkarijami, uprizarjamo pa dolce vito, ko so izpolnjeni pogoji za to.

Trenutno  pogojev nimamo, imamo pa težave:

- sesuta polica v kuhinji

- odlomljena ogromna veja nekega drevesa pred samim vhodom v domovanje

- nekam švoh akumulator v enem plehu, ki hoče biti avtomobil

- miši, ki so preglodale pokrove malo manj kot polovici ozimniških kozarcev

- soseda, ki trdi, da te iste miši ne gnezdijo pri njej

- moj značaj, ki popiz*i, če mu kdo laže v ksiht (tko da tudi jaz sama nisem glih za posladek GRRR

japaja

ČETRTEK:

Nekaj "a˝la pašta-šuta":

picture_3969_595

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti