Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton
ultranova, tisti hrustavci so bili pri elaphus za kosilo, mišzmoke je pašto kuhala......
Ultranova, če se ne motim, v Hoferju. Pravi odgovor na tvoje vprašanje bi sicer dal kuhar, ampak vseeno mislim, da kar drži. ![]()
lp
cervusRavioli v gorgonzola omaki, solata.
Vilmatelečji zrezki - popečeni, njoki, solata in sadje - menda nam manjka vitanimov.
LP
kuharica Mici
Danes:
- ostanki včerajšnjih zrezkov v omaki z grahom, podaljšani v rižoto (če se tej rižoti sploh še lahko rižota reče
)
- sir, orehi, hruške
- ![]()
Posladek:
- trenutno ni pogojev
Naor, za včerajšnji posladek velja takisto (če moje sladko obnašanje ne zadostuje, izvolijo v Zvezdo KVAK
)
No ja, malo za šalo, malo zares. V bistvu pri naši hiši nihče ne omedleva za sladkarijami, uprizarjamo pa dolce vito, ko so izpolnjeni pogoji za to.
Trenutno pogojev nimamo, imamo pa težave:
- sesuta polica v kuhinji
- odlomljena ogromna veja nekega drevesa pred samim vhodom v domovanje
- nekam švoh akumulator v enem plehu, ki hoče biti avtomobil
- miši, ki so preglodale pokrove malo manj kot polovici ozimniških kozarcev
- soseda, ki trdi, da te iste miši ne gnezdijo pri njej
- moj značaj, ki popiz*i, če mu kdo laže v ksiht (tko da tudi jaz sama nisem glih za posladek GRRR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
ČETRTEK:
Nekaj "a˝la pašta-šuta":

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton

Lečin curry s kruhovimi cmoki