Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci
Pri meni pa ''kr neki namesto jote''.
Ne se smejat. Včeraj je od kosila ostal matevž in kislo zelje. Danes sem vse skupi zmetu u en pisker, dodal še malo zelja, vode od zelja in eno šeflco celga fižola, pa prevrel. Hopla, sploh ni blo slabo. Apak doma so vseeno rekl: ''Tale kosil je pa kr neki, neb rajš neki za jest skuhu.
Matjaž![]()
, ta "kr neki" bi pri nas z veseljem "ponucali"!
Danes: segedin od včeraj, mandarine,
...
lp
mzm@katti: po moje jih v Slo ni prav velik, tukaj smo fanti od fare in ne stremo čikitam korazona kar tako. Nekateri se razdajamo kolikor lahko ( velik čuteč korazon in te fore ) pa za zahvalo nas obtožijo ratvrata!
Danes pri meni: restan krompir, zrezek, včasih bi rekli natur, danes, ko ni nič več natur niti ne vem kako se mu reče, ( vratnik, skoraj najboljše od prašiča, boljša so le rebra
)

Za posladek le briško belo. Medenjaki so za jutranjo kavico ( od Erike
), speculasi so pa za vzdržljivost ( kot, da bi to rabil, škodit vsekakor ne morejo, tudi od Erike
), Erika: prav lepa hvala, to je pa bil serprajz, danes na pošti![]()
![]()
.
| ežoj je napisal/a: |
Za posladek le briško belo. Medenjaki so za jutranjo kavico ( od Erike
|
Ampak, kaj ti je to zaenkrat neka Erika, pa kaj ji nisi nič zaupal, da ti mal cukr nagaja??? Ali pa ima kakšne čudne namene![]()
![]()
Danes: Losos in korenasta zelenjava iz pecice.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci

Poke skleda z lososom