irenakr, kje pa si shranila te jedi, da se niso pokvarile?!![]()
![]()
lp
mzmirenakr, kje pa si shranila te jedi, da se niso pokvarile?!![]()
![]()
lp
mzmPri nas skoraj ni prilike, da bi se kaj pokvarilo, se prej vse poje. ![]()
![]()
![]()
lp
irenakrAja, o hvala, nisem niti opazila, da ni vredu datum. Nekaj me fotoaparat jezi, pa sem zgleda kaj narobe stisnila. ![]()
![]()
, že popravljam.
lp
irenakrPečenka - ostanki od včeraj, zraven pa danes kruhovi knedli, pa omaka od pečenke dodelana v gobovo omako, zeljnata solata z rdečim radičem.

| Vanja_v_ZDA je napisal/a: | ||||
Za solnico imamo namenski plastično posodo ali ajmar. Notri gre 8 litrov vode in 7 kilski puran (verjetno tudi večji).
|
Vanja, solnica je posodica za sol, običajno namizna.
Purana si pa verjetno namakala v slanici, ne?
Issi| danicak je napisal/a: |
| Mišzmoke moram pohvaliti tvoje prečudovite fotografije. Nekaj si omenil (-a), da je to začetniška sreča ampak jaz temu ne bi rekla tako;)) Res super. |
Glede prta, mzm, ni moj, kje pa, to ena kmeni večkrat pride na ........... saj ni važn na kaj, pa prinese prt s sabo, pa jaz izkoristim in poslikam.
Pri meni danes pasulj in kosti za obirat:

Živijo naj prijazne kulinaričarke, ki znaju vložit pekočo papriko!
ežoj
Bujta repa, klobasa.
lp
cervus| Issi je napisal/a: | ||||||
Vanja, solnica je posodica za sol, običajno namizna. Purana si pa verjetno namakala v slanici, ne?
|
No, saj se mi je zdelo, da se rimljanka ni oglasila kar tako!
Bi me lahko ona takoj lepo popravila, ker verjetno še ni pozabila, da sem že pol življenja v tujini in se nekatere stvari pozabijo. ![]()
Hvala Issi, ![]()
mi je beseda BRINE dosti bolj znana, ker v slanici zunaj USA nikoli nič pacala.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki greh

Pohorska gibanica