Ma sem se hecala, no![]()
Ampak zdej, če se že glih poglobimo v zadevo...pravzaprav vidim najmanj 2x ene take stilizirane![]()
japaja
Ma sem se hecala, no![]()
Ampak zdej, če se že glih poglobimo v zadevo...pravzaprav vidim najmanj 2x ene take stilizirane![]()
japaja
Danes pri meni same težave, da sem mogel spet it v prestonico. Pokvaril se mi je pralni stroj in sicer tako, da ga se ne splača popravljat. Jaz pa nič čistega ( zaradi razvrata, le moram en nivo vzdrževat
). Mislil sem odpret temo, kaj mi svetujete, da kupim. Pol si mislim, boste začeli komplicirat, vsak cigo bo hvalil svojega konja, jaz se na hitro odločim: kupil bom najboljši stroj, ki ustreza mojim kriterijem. Zakadim se v Ljubljano, pogledam po parih trgovinah, in najdem stroj: Konig KWM 105A, v Hardy Norman 199€. Zagotavljam vam, da je to najboljši stroj za ta denar, boljšega preprosto ni. Ker sem bil pozen, pa se mi je mal mudilo domov, kupim sendvič in pivo in se odpravim domov. Seveda, na semaforju s nevemkolkkolonami, pri zavijanju v levo, držim pivo, sendvič in telefon, ki je ravno zazvonil in seveda prestavljam. Rezultat: speljal sem, polovico piva sam na sebe zlil, tako, da bom stroj hitro ( sam da se prebijem skozi navodila ) preizkusil s pranjem hlač in poloverja.
Ni bilo časa za leklerk, ribe so od včeraj:

Po praženju prelito z mal vina.
No pa ne čisto mal
.
Si mi pa dala za misliti, čeprav sem seveda tudi jaz vzela za hec. ![]()
Pa kaj komplicirate, saj se tam lepo vidi riba!
Drugač, meni se zdi, da tista bela sladka reč za krašenje tort, ne paše na tisto juho ( če bi vsaj bila slana )
.

Včeraj polnjena paprikain pire; danes pasulj- brez mesa in ne- in zeliščna štručka, še topla.
Ja, ežoj, to se pa naredi če človek kuha kosilo, zraven pa peče torto. Zdej šele vem, zakaj tak okus ![]()
Ežoj, ne bodi tako starokopiten
, menda ne boš rekel, da nisi še nikoli jedel sladke fižolove juhe (tisti Boston Baked Beans ni prav daleč z okusom pravzaprav)..
Ejej, vidim, da ti moram še marsikaj pokazat![]()
Drugač imaš pa pronicljiv dar opazovanja, svaka čast! (prevod: vsa čast)..Ne vem, če lahko na prste ene roke preštejem ljudi, ki bi v Nbjevi juhi prepoznali hrbtno plavut morskega soma?japaja
Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 11.nov 2010 18:07Že dva dni sem v totalnem kaosu, zato hodim kar k sosedovim jest
.
Včeraj: gobova juha, kruh, slivovi cmoki
Danes: peresniki s paradajzom
, radič v solati, kupljene tortice ![]()
Morska medvedka, fajn, da maš dobre sosede!
Zaradi kaosa se pa ne sekiraj, po kaosu pride kozmos. In je spet vse lepo in prav![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki rogljiči

Klasična pizza