Kaj jutri za kosilo?
Včeraj:
SEGEDIN z govedino, piščančje prsi s sezamom, bučna omaka, piščančji zrezki + šampinjoni +čebula v smetanovi omaki, sarajevske pleskavice, šopska solata in za povrh saher torta (kupljena)).
Danes segedin za nau, za otroke polenta
Včeraj:
SEGEDIN z govedino, piščančje prsi s sezamom, bučna omaka, piščančji zrezki + šampinjoni +čebula v smetanovi omaki, sarajevske pleskavice, šopska solata in za povrh saher torta (kupljena)).
Danes segedin za nau, za otroke polenta
goveja juha s fritati,mesne kroglice v paradižnikovi omaki,pire krompir ,endivja in
in

ponedeljek:mesna lazanja(pred peko),radič s koruzo
ninkica
Sporočilo je spremenil(a) ninkica dne 18.okt 2010 12:30
Sporočilo je spremenil(a) ninkica dne 18.okt 2010 12:31
Sporočilo je spremenil(a) ninkica dne 18.okt 2010 12:32
ninkica
Sporočilo je spremenil(a) ninkica dne 18.okt 2010 12:30
Sporočilo je spremenil(a) ninkica dne 18.okt 2010 12:31
Sporočilo je spremenil(a) ninkica dne 18.okt 2010 12:32 včeraj:goveja juha,v pečici pečene pišč.kolbice(v marinadi s česnom,papriko),pečen krompir v pečici,solata
danes: fižolova juha z ribano kašo(domačo),palačinke
čebulka
Sobota: goveja juha z rezanci, naravni zrezki v gobovi omaki, špinačni rezanci, mešana solata
Nedelja: goveja juha z rezanci, lazanja, fižolova solata z redkvijo, paradižnikova solata z papriko
Danes: jaz sem zbolela in ležim, zato bom kuharijo prepustila možu ( ker nerad kuha bo šel najbrž kar po pizzo), obstaja pa možnost, da bo naredil sataraš ...
Sinu, ki ima norice sem skuhala govejo juho in svedrčke brez omake.
Danes:
gobova juha, brkinski štrudel, nonine miške
:

Pridne kuharice in fotografinje! ![]()
![]()
PONEDELJEK:
Goveja juhica (od včeraj), ostanki od včeraj... Za popoldan nekaj slanega:

Pozdravček!
Skutini nudeljni in kompot iz jabolk, breskev in zamrznjenih jagod.
Jannaa
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Velikonočne jedi
Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pohorska gibanica

Svaljki z žajbljem