Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: SEGEDIN z govedino, piščančje prsi s sezamom, bučna omaka, piščančji zrezki + šampinjoni +čebula v smetanovi omaki, sarajevske pleskavice, šopska solata in za povrh saher torta (kupljena)). Danes segedin za nau, za otroke polenta
Včeraj: SEGEDIN z govedino, piščančje prsi s sezamom, bučna omaka, piščančji zrezki + šampinjoni +čebula v smetanovi omaki, sarajevske pleskavice, šopska solata in za povrh saher torta (kupljena)). Danes segedin za nau, za otroke polenta

goveja juha s fritati,mesne kroglice v paradižnikovi omaki,pire krompir ,endivja inin

picture_206_290

Iva
ponedeljek:mesna lazanja(pred peko),radič s koruzo ninkica Sporočilo je spremenil(a) ninkica dne 18.okt 2010 12:30 Sporočilo je spremenil(a) ninkica dne 18.okt 2010 12:31 Sporočilo je spremenil(a) ninkica dne 18.okt 2010 12:32
včeraj:goveja juha,v pečici pečene pišč.kolbice(v marinadi s česnom,papriko),pečen krompir v pečici,solata danes: fižolova juha z ribano kašo(domačo),palačinke čebulka
Sobota: goveja juha z rezanci, naravni zrezki v gobovi omaki, špinačni rezanci, mešana solata Nedelja: goveja juha z rezanci, lazanja, fižolova solata z redkvijo, paradižnikova solata z papriko Danes: jaz sem zbolela in ležim, zato bom kuharijo prepustila možu ( ker nerad kuha bo šel najbrž kar po pizzo), obstaja pa možnost, da bo naredil sataraš ... Sinu, ki ima norice sem skuhala govejo juho in svedrčke brez omake.

Danes:

gobova juha, brkinski štrudel, nonine miške :

gobova_290

zavitek_290 misi_290

MM

Pridne kuharice in fotografinje!

naor

PONEDELJEK:

Goveja juhica (od včeraj), ostanki od včeraj... Za popoldan nekaj slanega:

pictures_172_595

Pozdravček!

Skutini nudeljni in kompot iz jabolk, breskev in zamrznjenih jagod. Jannaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti