Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Lazanja, zelena solata.

Vilma

Danes: Goveja juha s  in zdrobovimi žličniki, pečeno piščančje meso, pražen krompir na ocvirkih, čebuli in česnu, pečena jabolka in kutine z brusnicami in kostanjem, , pozno popoldan pehtranova potica (od včeraj) in .

rimljanka

Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 17.okt 2010 13:37
Danes: zelenjavna juha, losos pečen v pečici s krompirjem in rožmarinom, zelena solata. Zdaj pa pečem še http://www.kulinarika.net/recepti/11519/kruh/kruh-narej lp, pinka

Uf, uf, komaj sem našel temo, sem je iskal pod drugim imenom, mislil sem, da je prijatelj zzak uredil s šefom novo ime.

Kakorkoli, pri meni danes, juha iz vrečke, vendar, sami se prepričajte, nobenega E-ja ( vse za zdravje ):

in krminatlc, cvitača, ajda, proso, koruza, vse brez enega samega e-ja:

Za zraven čilski cabrnat souvignon, seveda brez e-jev.

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 17.okt 2010 16:02

Ežoj, , soseda se je po moje ustrašila horunskega smeha, mi je prinesla piškote...

danes : kunec, skutini " lulčki", radič s fižolom,

Lep pozdrav vsem s pogledom na pobeljene okoliške hribe

mišzmoke

Danes sta kuhala mož in hčerka:

pica_290

ob kavici pa še košček skutnega peciva (moje delo):

skutni_290

MM
]Sobota: Piščančji golaž z gobicami in smetano, kuhanimi in pečenimi skutinimi štruklji, solata, nič sladkegasamo Danes: Goveja juhica z zdrobovimi žličniki pečen piščanec(pečen v vrečki za pečenje, da se ne omaže pečica) kruhovi-krompirjevi cmoki,dušeno kislo zelje, radič,fižolova solata in domači kruh popoldan pa še tiramisu(mamamia bil je pravi) in arima Sporočilo je spremenil(a) arima dne 17.okt 2010 19:12
Nedelja: goveja juha z ribano kašo, barvita poletna rižota, gevedina iz juhe, grška solata. Popoldan in orehova rolada. breskva

Zapihale so prve mrzle sape, sneg je pobelil venec hribov okoli bajte in evo, pravo zimsko kosilo: matevž z ocvirki, kuhano zelje in krvavice. Sem mislila poslikat, pa ko sem vse postavila na mizo, je tako omamno dišalo, da smo prijeli za vilice in pričeli jesti. Kdo bo mislil še na fotoaparat!!! Bo slikca drugič

lp

cervus
Pica ala pospravi hladilnik,ker sem malo pretiraval z čilijem.... sladoled za posladek polarbear

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti