Lazanja, zelena solata.
Vilma
Špargljeve blazinice
Lazanja, zelena solata.
VilmaDanes: Goveja juha s
in zdrobovimi žličniki, pečeno piščančje meso, pražen krompir na ocvirkih, čebuli in česnu, pečena jabolka in kutine z brusnicami in kostanjem,
, pozno popoldan pehtranova potica (od včeraj) in
.
rimljanka
Uf, uf, komaj sem našel temo, sem je iskal pod drugim imenom, mislil sem, da je prijatelj zzak uredil s šefom novo ime.
Kakorkoli, pri meni danes, juha iz vrečke, vendar, sami se prepričajte, nobenega E-ja ( vse za zdravje ):

in krminatlc, cvitača, ajda, proso, koruza, vse brez enega samega e-ja:

Za zraven čilski cabrnat souvignon, seveda brez e-jev.
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 17.okt 2010 16:02Ežoj, ![]()
![]()
, soseda se je po moje ustrašila horunskega smeha, mi je prinesla piškote...
danes : kunec, skutini " lulčki", radič s fižolom, ![]()
![]()
Lep pozdrav vsem s pogledom na pobeljene okoliške hribe![]()
Danes sta kuhala mož in hčerka:

ob kavici pa še košček skutnega peciva (moje delo):

]Sobota: Piščančji golaž z gobicami in smetano, kuhanimi in pečenimi skutinimi štruklji, solata, nič sladkega
pečen piščanec(pečen v vrečki za pečenje, da se ne omaže pečica
kruhovi-krompirjevi cmoki,dušeno kislo zelje, radič,fižolova solata in domači kruh
popoldan pa še tiramisu(mamamia bil je pravi)
Zapihale so prve mrzle sape, sneg je pobelil venec hribov okoli bajte in evo, pravo zimsko kosilo: matevž z ocvirki, kuhano zelje in krvavice. Sem mislila poslikat, pa ko sem vse postavila na mizo, je tako omamno dišalo, da smo prijeli za vilice in pričeli jesti. Kdo bo mislil še na fotoaparat!!! Bo slikca drugič ![]()
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špargljeve blazinice

Ploščati špageti z morskimi sadeži