Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Tale riba stoposto ni divja, je čist lepo pridna in pri miru Edin mal kislo se drži, ker si ji tisto limono tja pred žnable nastavil, sam poglej kako je od same tuge rep povesila

Tudi mi imamo sonček, hvalabogu. Je tle v naših dvorih en krasen zgodnjejesenski performans

(tole sem pa jst z mojo prjatlco, grevi pol na en kapučin)

japaja

Včeraj marele (pohane), danes marele (v omaki), jutri pizza.

Danes: file rdeče šarenke, zame samo blitva popražena na čebuli s česnom z olivnim oljem, za ostale še s krompirjem in smetano, zelena solata in ciganski štrudelj. Mayisa

Japaja, po dobrem kosilu sem rabila samo še eno porcijo dobre volje.In glej jo punco, kot bi vedela, mi postreže z njo.Imaš eno kavico s smetano v dobrem, veš! Na vogalu!

naor

Kakem vogalu  neki, ni v Ljubljani vogalov, na kornerju se reče, naor!

rimljanka

Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 03.okt 2010 08:05

Matr ste me nategnili! Dve uri sem čakal na kornerju pri dragonih, od japaje in/ali naor ne duha ne sluha.

ežoj
ej,jej,jej,japaja a mačka oz. tigra zdravmo??? čebulka

Sobota: Pizza v lokalni (svetovni) pizzeriji. Nedelja in ponedeljek: Ektravaganten čili s hokaido bučo namesto fižola.

gourmet_chili_595

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 03.okt 2010 00:27

Tudi izgleda !

naor

včeraj: kosilo na trgatvi

danes: kosilo na trgatvi - pustimo se presenetiti

Včasih pa kar paše, da ti ni treba mešati po lastnih loncih, čeprav kuham zelo rada.

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti