Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

četrtek:pire krompir,kremna špinača,pohano meso,pečena svinina,zelena solata ninkica
Dušeno kitajsko zelje z čilijem,pire,svinjski zrezki. Za preganjanje pajčevin popoldan pa še rižev narastek z jabolki polarbear
Ja,ja punce imate prav tudi jaz ji nisem dala gobje rižote n sem ji dala en žličko pa je vse ven pljunila očitn ji ni bilo dobro lep večer! čebulka

Danes smo imeli plemenito kosilo:

- juha iz vrečke, oplemenitena s korenčkom in peteršiljem

- golaž iz konzerve, oplemeniten s čebulo in vinom ter majaronom

- polenta, oplemenitena s sirom

Poobedek je bil nostalgičen:

- naribana jabolka z naribanim korenčkom, rahlo posuta s kristalnim sladkorjem (mora malo zaškripati pod zobmi, sicer to ni to)

Poplave so me spomnile, da je dobro vsake toliko prečekirat NNNP zalogo.

japaja

Musaka, solata in sladica iz zmrzovalnika. Seveda ne bo manjkalo

Vanja
Včeraj: krompir in stročji fižol z ocvirki in kislo smetani Danes: fižolova juha, češpljevi cmoki (krompirjevo testo) Alenka
Jaz mojemu skoraj 3 letniku tudi še nisem dala gob. Je precej izbirčen in tudi alergik. Vprašanje če bi mu bile všeč, ker ima rad nežne okuse. Pa še izbirčen je, kot sva bila midva z možem v rosnih letih! Silit ga pa nočem, ker sem sama ista in me po gobah vedno napenja. Zato mu vedno skuham kaj primernejšega. Včeraj pa sem kuhala čisto nekaj drugega kot sem planirala. Pečen piščanec, pečen krompir, pečene bučke in paradižniki z sirom, solata Danes pa definitivno svedrčki z paradižnikovo omako in zelena solata!

PETEK:

Ričet:

pictures_082_595

Pozdravček!

goba1kg

To pa je tisti kilski jurček, k sem obljubila, da bom sliko naložila.

katti

katti je napisal/a:

goba1kg2

Cel je bil zdrav, sem ga posušila.

katti

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti