Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

včeraj:domača pizza danes: pečena svinjska rebra,vinska omaka, pire krompir,zelena solata,goveja juha z vlivanci za posladek biskvit z jabolki čebulka

Čajček, juhca, čajček, juhca....

Pire krompir in jabolčna čežana.

Trgatev smo  letos popušili

Čebulka, nimamo ne mačka ne tigra, imamo neko drugo domačo zverino, sosedovi mački so pa zdravi. Hvala za skrb

japaja
Vanja, a pride kakšen recept za tole :) beva
Juha s fritati, pizza burek. Definitivno. :) http://bigfatcook.com

NEDELJA:

Goveja juhica (od včeraj); dva dni v marinadi odležan goveji "šimbas" dinstan s suhimi slivami, ajdovi trganci zabeljeni s praženim korenčkom; mešana solata:

pictures_119_595

Pozdravček!

Pri nas danes malo mešano: sinček piščančjo juho z rezanci in korenčkom, dunajski zrezek piščančji, v kosih krompir, linške oči polnjene z nutelo in čokolado, natur jabolčni sok jaz in hčerki pa mehiške tortilje nadevane z piščančjim mesom in zelenjavo, dodatek nacho sir.

@beva: receptov za čili kon karne ( ali če hočete chili con carne, ali po domače fižol s koruzo ) je na internetu kot listja in trave, zamenjaj fižol s bočo hokaido.

@rancidka: angleško-slovenski slovar ( matralo me, nisem bil siguren ): rancid, žaltav, žarek, pokvarjen...........

Danes pri meni za kosilo:

Opsss, tole se pa neki zamešalo, bo treba šefa obvestit. Tole je po kosilu, za kosilo:

File vitkega soma ( to je tak som kot so naši le da je bolj vitek ) na žaru s prilogami.

ežoj
Včeraj:segedin in ajdovi žganci. Danes:segedin ,krompir v kosih za poslastico pa sirov zavitek. Jutri:rižota s puranom ,solata . Milži

Včeraj kosilo pri babi. Pečena svinjska rebrca, krompir, zelena solata.

Danes doma lignji v pečici s krompirjem, zelena solata.

Trenutno se pečejo buhtlji, prvič v moji kuhinji.

Vanja čili je videti odličen, verjamem, da je bil tudi okusen.

Sama razmišljam, da bi kupila eno hokaido bučo in bi potem naredila kremno bučno juho, ostanek bi popekla v pečici. Samo moram prvo pogledat google slike, kako te buče sploh zgledajo.   Jih nisem še nikoli pripravljala.

Vilma

Danes:goveja juha z zdrobovimi žličniki,vinska omaka,riž,govedina in pečenka iz mletega mesa,za posladek pa pečena jabolka

Jutri:zelenjavna juha,skutine palačinke

kalcicl

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti