Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

O, tole pa je porcija.....
Četrtek: goveji koščki z zelenjavno omako, skutin-kruhov štrukelj, zelena solata, jabolčni zavitek. Petek: mehiška rižota, paradižnik in paprika v solati, bavarska krema. breskva
Katti lep kapitalec,moj letošni rekorder je tehtal 940g. Za kosilo pa segedin z svinskimi rebrci polarbear

Danes: kremenatlc na žaru od gojenega prašiča, melancan na žaru od gojenega melancana, riž ( gojeni ) s gojenimi šampinjoni, stročji fižol nevzgojen ( prisežem, da je sam rastel, po lastni genetski zasnovi brez mojega vpliva ):

Jedilnica v divjini s zverinami ( mačjimi ) okoli in piranhami v vodi ( a ne jade ).

ežoj

Moje dete je bil jedec in pol. S pravo hrano smo v tistih časih začeli zelo zgodaj, pri treh mesecih starosti. Ko je bil star 6 mesecev, je prvič jedel pizzo. Ne vsega s pizze, pa vendar, sir, omako šunko. Še danes vsi, ki smo bili takrat okoli mize, govorimo o tem.

Danes spet losos, divji  , brez dodanih barv , polnjen s špinačo in rakovičjim mesom. Popečen v pečici, z obilo zelene zelenjave, namesto krompirja. Tudi popečene redkvice bodo zraven  . Pa , seve.

Vanja
danes špageti z mesno omako,zljnata solata s krompirjem in velokooo česna za posladek pa jab. štrudelj čebulka

Danes saldele in okisan krompir.

Vilma

Pasulj

MM

Španska pita, solata.

Nena

Danes:

kurja juhca za nepremičnine.

(tokrat nisem tečnarila "Obuj si štumfe!" "Ne skač na pol naga okol!"... sem si mislila, bojo že videli...!

HAHAHOHO! Videla sem jaz, oni pa ležijo! )

No ja, sem si zapisala v zlato knjigo in imam v dobrem 

Ampak je luštno koga pocrkljat, pa še blaženi mir je pri bajti. Iz horizontale je malokdo pogumen

japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti