Pirin kruh s semeni
Danes: kremenatlc na žaru od gojenega prašiča, melancan na žaru od gojenega melancana, riž ( gojeni ) s gojenimi šampinjoni, stročji fižol nevzgojen ( prisežem, da je sam rastel, po lastni genetski zasnovi brez mojega vpliva ):

Jedilnica v divjini s zverinami ( mačjimi ) okoli in piranhami v vodi ( a ne jade ).![]()
![]()
![]()
Moje dete je bil jedec in pol. S pravo hrano smo v tistih časih začeli zelo zgodaj, pri treh mesecih starosti. Ko je bil star 6 mesecev, je prvič jedel pizzo. Ne vsega s pizze, pa vendar, sir, omako šunko. Še danes vsi, ki smo bili takrat okoli mize, govorimo o tem.![]()
Danes spet losos, divji
, brez dodanih barv ![]()
, polnjen s špinačo in rakovičjim mesom. Popečen v pečici, z obilo zelene zelenjave, namesto krompirja. Tudi popečene redkvice bodo zraven
. Pa
, seve.
Danes saldele in okisan krompir.
VilmaPasulj ![]()
Španska pita, solata.
NenaDanes:
kurja juhca za nepremičnine.
(tokrat nisem tečnarila "Obuj si štumfe!" "Ne skač na pol naga okol!"... sem si mislila, bojo že videli
...!
HAHAHOHO! Videla sem jaz, oni pa ležijo
! )
No ja, sem si zapisala v zlato knjigo in imam v dobrem
Ampak je luštno koga pocrkljat, pa še blaženi mir je pri bajti. Iz horizontale je malokdo pogumen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirin kruh s semeni

Gnetemo, pečemo in jih že jemo