Najbolj enostavni piškoti s črto
Danes, stročji fižol kot boranija ( ja, ja, sem se ga že naveličal, pa kaj hočem, muce ga nočejo, še srne bolj poredko pridejo, se mi zdi škoda, da propade ( pravi stiskač v meni )):
Syu, še je štrudla, še lahko prideš. Jaz jem kot en vrabček. Tisto ( štrudla ) kaj sem včasih pojedel po večerji sedaj jem cel teden.
Vi se pa kar hecajte ( jaz sem najbolj resen na celi kulinariki, moram sam povedat če nobeden drug noče ), meni koncentracija omega tri nevarno pada in bom mogel ukrepat, ne bom dovolil da padem v kakšno čudno komo, zaradi pomankanja rib v prehrani. Za tako komo sicer nisem slišal, to me pa še bolj skrbi, da pridem v vse medicinske učbenike kot prvi, ki je umrl z novo vrsto kome ![]()
Ne skrbi za komo, Ežojči! Se najdejo dekleta, ki te prikličejo iz nje (samo čudežno besedico razvrat ti zašepetajo na uho KVAK
)
Danes:
- prežganka
- dušen riž
- telečji natur šnicelček
- skleda mešane solate s klasično slovensko polivko
Še vedno čaj.
So pa naši že v tisti tečni fazi, ko imajo "želje". Tako grem zdaj po kremšnite. Pa po revije.
In telefon bom pustila doma, da se ne bojo vmes še kaj spomnili![]()
OMG3 za Ki je najbolj resen :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
| japaja je napisal/a: |
OMG3 za Ki je najbolj resen : japaja |
Evo, na kulinariki smo zdaj dobili še Indijance!!!!! ![]()
![]()
lp
P.s. Pire krompir, mesni polpeti, korenček in grah na maslu, zelena solata. Posladek: pomivanje posode ![]()
PONEDELJEK:
Svinjska in puranja pečenka, mlinci, rdeče zelje, matovilec (rojstnodenvno kosilo):

Pozdravček!
Oooooooooooooooooooooooooooooo, ežoj je pa spet sladki janež, koromač na svoje kosilo obilo posul.......
Danes pri meni: goveja juha z enimi kroglicami (ne povem izvora), basmati riž z omako iz mrtvaških trobent, podušenih na čebuli in smetane, radič in endivija v soalti, pečeno piščančje meso (od včeraj).
Sicer pa pri nas trobente rastejo, pa štorovke tudi, pa še ene 50 drugih vrst, sem včeraj občudovala vse to bogastvo vrst, ko sem mrtvaške trobente nabirala.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najbolj enostavni piškoti s črto

Biskvit s slivami